Εθνική Πορτογαλίας: Τρέχει να προλάβει το Μουντιάλ ο Νέλσον Σεμέδο

Εθνική Πορτογαλίας

Σε καλή φάση βρίσκεται η αποθεραπεία του Νέλσον Σεμέδο της Γουλβς, ο οποίος προσπαθεί να προλάβει το Μουντιάλ.

Ο δεξιός μπακ της Γουλβς, βρίσκεται στην αποστολή για την προετοιμασία της ομάδας στην Ισπανία, όμως είναι απίθανο να είναι έτοιμος αγωνιστικά για την έναρξη της σεζόν. Το γεγονός πως το Μουντιάλ του Κατάρ θα διεξαχθεί το χειμώνα, του δίνει το περιθώριο να επιστρέψει έγκαιρα και να αποδείξει στον Πορτογάλο εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. εθνική Πορτογαλίας

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

«Ο πρώτος στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γουλβς, γιατί αυτό θα με βοηθήσει να φτάσω στο Κατάρ. Όταν αρχίσω να παίζω, θα κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για μια θέση στην Εθνική Πορτογαλίας. Όλοι θέλουν να λάβουν μέρος σε ένα Μουντιάλ και φυσικά, εγώ, δεν αποτελώ εξαίρεση», δήλωσε σε αγγλικά μέσα.

Ο ανταγωνισμός ωστόσο είναι σκληρός και η παρουσία του Ζοάο Κανσέλο στα δεξιά της άμυνας των Ιβήρων, κάνει αβέβαιη τη συμμετοχή του Σεμέδο στην αποστολή του Σάντος.