Κάτοικοι Γερμανίας Γιοσίντα και Ντόαν

εθνική ιαπωνίας

Εθνική Ιαπωνίας: Συνεχίζονται οι μεταγραφές των διεθνών ποδοσφαιριστών της Ιαπωνίας, ακόμη δύο πρόσωπο θα αγωνίζονται στη Γερμανία.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ιαπωνίας έχουν μπει «ζεστά» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Για πολλούς εξ’ αυτών υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ άλλοι έχουν υπογράψει ήδη στους συλλόγους που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν. Το mountial.gr έχει το μεταγραφικό ρεπορτάζ. εθνική ιαπωνίας

Αρχικά, ο Μάγια Γιοσίντα άφησε μετά από μία διετία τη Σαμπντόρια και υπέγραψε ως ελεύθερος στη Σάλκε. Με την εμπειρία και την ποιότητά του, θα προσπαθήσει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες να επαναφέρουν το σύλλογο στη Bundesliga. Παλαιότερα αγωνίστηκε τόσο στη Σαουθάμπτον, όσο και στη Φένλο.

Η μεταγραφή των ημερών βέβαια ακούει στο όνομα του Ρίτσου Ντόαν. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός μέτρησε πέρυσι 24 συμμετοχές, οχτώ τέρματα και μία ασίστ στην Eredevisie με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή σεζόν του με μεταγραφή στη Φράιμπουργκ. Οι Γερμανοί ξόδεψαν 8.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν, ενώ οι Ολλανδοί της PSV είχαν δαπανήσει ένα εκατομμύριο λιγότερο πριν μία διετία για να τον αποκτήσουν από την Χρόνινγκεν.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές των Ιτακούρα, Μορίτα, Μιναμίνο, Ουέντα, Ογκάβα και Σάιτο. Και οι έξι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους τη νέα σεζόν. Μονάχα ο Ουέντα χρειάστηκε να αφήσει την Κασίμα και την Ιαπωνία για να μεταφερθεί στην Ευρώπη, οι υπόλοιποι αγωνιζόντουσαν ήδη σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. εθνική ιαπωνίας

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr