Για το «Last Dance» στο 13.00

Στοίχημα Μουντιάλ

Δύο μακροχρόνιες επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με κεντρικό πρόσωπο τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πλησιάζουμε στην έναρξη του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος του πλανήτη. Υπό άλλες συνθήκες αυτή την εποχή θα κάναμε σενάρια για το ποιος θα προκριθεί ή όχι από τον όμιλο την τελευταία αγωνιστική. Αυτή την φορά όμως, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη κάτι λιγότερο από 5 μήνες. Ας καλύψουμε αυτό το κενό κοιτώντας μακροχρόνιες επιλογές για στοίχημα στο Μουντιάλ.

Ιστορίες Μουντιάλ: Ηγέτες, αποτυχίες, θρίαμβοι και δάκρυα στο mountial.gr

Στοίχημα Μουντιάλ: Δύσκολα το Εκουαδόρ

Στον 1ο όμιλο έχουμε Ολλανδία, Εκουαδόρ, Σενεγάλη και Κατάρ. Η Ολλανδία λογικά θα προκριθεί και θα αφήσεις τις άλλες τρεις ομάδες να «αλληλοσκοτωθούνε». Το Εκουαδόρ κάνει πρεμιέρα με τους οικοδεσπότες σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Νοτιοαμερικάνοι θα είναι το φαβορί αλλά νομίζω ότι είναι η χειρότερη πρεμιέρα που μπορούσε να τους τύχει. Σε περίπτωση μη νίκης ακολουθεί η Ολλανδία και τελευταία η Σενεγάλη. Αν φτάσουν στην τελευταία αγωνιστική με τους πρωταθλητές Αφρικής και έχουν συγκεντρώσει έναν ή και κανέναν βαθμό, δύσκολα θα προκριθούν, αφού θεωρώ καλύτερους αυτή την στιγμή τους Σενεγαλέζους. Το να αποκλειστεί το Εκουαδόρ πληρώνει στο 1.75 στο Pamestoixima.gr

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr

Στοίχημα Μουντιάλ: Κριστιάνο Ρονάλντο για… μια τελευταία φορά!

Συνεχίζουμε τα μακροχρόνια μουντιάλ με άλλη μια επιλογή. Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι το Παγκόσμιο του Κατάρ θα είναι το τελευταίο (μάλλον) για, ίσως, τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που είδαμε ποτέ τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι. Εμείς θα ασχοληθούμε με τον Πορτογάλο. Πρώτος σκόρερ της ιστορίας σε εθνικές και σε συλλόγους ο CR7 θα θέλει να γράψει για άλλη και φορά ιστορία. Η χώρα του συγκαταλέγεται στις υποψήφιες για κατάκτηση χώρες, αλλά όχι σε αυτές με τις πάρα πολλές πιθανότητες. Ατομικά όμως ο Κριστιάνο μπορεί να κατακτήσει για μένα πιο ευκολά μια «πρωτιά». Αυτή του πρώτου σκόρερ. Προέρχεται από μία τρομερή (ατομικά) σεζόν στην Αγγλία και αν διατηρήσει την φόρμα του και στο πρώτο γύρο του νέου πρωταθλήματος μπορεί να το καταφέρει. Το «επίτευγμα» αυτό βρίσκεται στο 13.00.

Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Μακροχρόνιο
Πρώτος Σκόρερ
Κριστιάνο Ρονάλντο
13.00
Μακροχρόνιο
1ος όμιλος
Να μην προκριθεί από τον όμιλο: Εκουαδόρ
1.75