Mε Δανία και Βραζιλία στο Μουντιάλ του Κατάρ!

προγνωστικά Μουντιάλ

Μακροχρόνια προγνωστικά για το Μουντιάλ του Κατάρ από τον Μάριο Ανδρεάδη, με τρεις επιλογές στις αγορές των ομίλων!

Μπαίνοντας σιγά σιγά σε ρυθμούς Μουντιάλ 2022 θα κάνουμε και εμείς τα πρώτα μας προγνωστικά με επιλογές από μακροχρόνια στοιχήματα.  Συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με δύο ομίλους καθώς και με ένα fun bet που… δεν είναι και τόσο fun bet.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr. 

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γκρουπ Α

Πρώτη στάση για το fun bet μας είναι από το Γκρουπ Α. Εκεί συμμετέχουν οι Ολλανδία, Εκουαδόρ, Σενεγάλη και η διοργανώτρια Κατάρ. Πέρα από την πολύ δυνατή και σοβαρή Ολλανδία, οι υπόλοιπες 3 είναι ομάδες με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους και θα έλεγα ότι βράζουν πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι. Έχουν παίκτες με πολύ καλά χαρακτηριστικά και διακρίνονται από το πάθος και την γρήγορη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση. Οι Αφρικανοί αν και έχουν καλή ομάδα με τον Μανέ να ξεχωρίζει, όπως κάθε Αφρικανική ομάδα, διακρίνονται από επιπολαιότητα στην άμυνα και μη καθαρό μυαλό. Από την άλλη, το Εκουαδόρ είναι μία κλασσική Λατινοαμερικάνικη ομάδα που προσθέτει δύναμη στο παιχνίδι της χωρίς να έχει τους αστέρες στο ρόστερ της. Τέλος, το Κατάρ αν και αδύναμο διαθέτει μία πολύ σοβαρή και δουλεμένη ομάδα και θεωρώ ότι δε θα κατέβει απλά για τη συμμετοχή ως διοργανώτρια. Είναι κάτοχος του Ασιατικού Κυπέλλου και έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει την πρόκρισή της από τον Όμιλο Α. Πρόκριση Κατάρ από τον Όμιλο Α σε απόδοση 6.20 δεν το αφήνουμε.

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 – Όλες οι ομάδες, όλοι οι αγώνες 

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γκρουπ Δ

Στον 4ο Όμιλο του Μουντιάλ συμμετέχουν οι πανίσχυροι Γάλλοι, οι Αυστραλοί, οι Δανοί και οι Τυνήσιοι. Και εδώ ισχύει κάτι παρόμοιο με την προηγούμενη προσέγγισή μου με μία μικρή διαφορά. Οι Γάλλοι είναι πανίσχυροι και θα προκριθούν εύκολα από τον Όμιλο. Οι Δανοί δεν είναι Κατάρ που βρίσκονται στο ίδιο περίπου επίπεδο με τις ομάδες του Ομίλου τους. Οι Δανοί είναι μία ταχύτητα πάνω και από τους Τυνήσιους και από τους Αυστραλούς. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούν και θα επιβεβαιώσουν το 1.60 καθώς έχουν παίκτες που παίζουν στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το είδαμε εξάλλου και στο τελευταίο Euro ότι διαθέτουν ομάδα με μεγάλη ποιότητα.

Ιστορίες Μουντιάλ: Ηγέτες, αποτυχίες, θρίαμβοι και δάκρυα στο mountial.gr

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γκρουπ Ζ

Ολοκληρώνω την ανάλυση μου με μία από τις ομάδες που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Η Βραζιλία βρίσκεται στον Όμιλο με Ελβετία, Σερβία και Καμερούν και δικαίως είναι φαβορί για την πρωτιά του Ομίλου. Κάτι το οποίο τιμάται από τις εταιρίες στο 1.45. Θεωρώ ότι είναι αρκετά υψηλό για να μπορέσει να μπει στη δυάδα με τη Δανία και να μας δώσει το πολύ ωραίο 2.32. Δε θεωρώ ότι οι Βραζιλιάνοι θα έχουν πρόβλημα ακόμα και να κερδίσουν όλα τα ματς του Ομίλου.

Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

ΥΓ. όπως βλέπεται δεν κάνω καμία αναφορά σε παίκτες όπως κάνουν πολλοί καθώς ακόμα τα τελικά ρόστερ δεν έχουν διαμορφωθεί και πιθανοί τραυματισμοί παικτών είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε θα αργήσουμε να ασχοληθούμε είτε με ειδικά παικτών είτε με αναφορές σε παίκτες.

Μονό
Α' Όμιλος
Πρόκριση: Κατάρ
6.20
Δυάδα απόδοσης 2.32
Δ' Όμιλος
Πρόκριση: Δανία
1.60
Ζ' Όμιλος
Νικήτρια: Βραζιλία
1.44