Προς Μονακό ο Μιναμίνο

εθνική ιαπωνίας

Εθνική Ιαπωνίας: Παρελθόν θα αποτελέσει από τη Λίβερπουλ και την Premier League ο διεθνής μεσοεπιθετικός Τακούμι Μιναμίνο.

Αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη ο Τακούμι Μιναμίνο, σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών! εθνική ιαπωνίας

Όπως αναφέρει το footmercato.com, η Μονακό ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. εθνική ιαπωνίας ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του 

Οι «κόκκινοι» δεν υπολογίζουν ιδιαίτερα στον Μιναμίνο, γι’ αυτό και αποδέχθηκαν την πρόταση της ομάδας του Πριγκιπάτου και από το καλοκαίρι του 2022, ο διεθνής «σαμουράι» θα αγωνίζεται στη Ligue 1.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το 2019, ενώ είχε 4 γκολ σε 30 συμμετοχές του στην Premier League.

Ο 27χρονος διεθνής κόστισε 8.500.000 τον Ιανουάριο του 2020, όμως στην Αγγλία βρήκε διαφορετικό περιβάλλον σε σχέση με τη Ζάλτσμπουργκ. Συνολικά αγωνίστηκε σε 53 αγώνες, αλλά ελάχιστα 90λεπτα και σημείωσε 14 γκολ (τρεις ασίστ).

Η απόκτηση των Ντιόγκο Ζότα, Λουίς Ντίας και Ντάργουιν Νούνιες στο μεσοδιάστημα έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για τον Μιναμίνο που είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τη Μονακό να παρεμβαίνει και να τον ζητάει από τον αγγλικό σύλλογο. Ούτως ή άλλως, ο Ιάπωνας έπαιρνε ελάχιστο χρόνο από τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό να μην τον υπολογίζει από… πέρυσι για τον βασικό κορμό του.

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr