Εθνική Ιαπωνίας, Μοριγιάσου: «Σκληρός αντίπαλος η Κόστα Ρίκα»

εθνική ιαπωνίας

Εθνική Ιαπωνίας: Μετά την πρόκριση της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο προπονητής της Ιαπωνίας μίλησε για την αντίπαλό του.

Η Κόστα Ρίκα πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ τον επόμενο Νοέμβριο, επικρατώντας της Νέας Ζηλανδίας με 1-0. Οχι και το ιδανικότερο σενάριο για την Εθνική Ιαπωνίας και τον προπονητή της, Χατζίμε Μοριγιάσου, καθώς οι Νεοζηλανδοί φάνταζαν πιο βατός αντίπαλος για τους «σαμουράι».

Ο κόουτς Μοριγιάσου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στην Κόστα Ρίκα στις 27 Νοεμβρίου, λέγοντας πως η ομάδα του δεν θα αντιμετωπίσει στο… χαλαρό τους Κοσταρικανούς. εθνική ιαπωνίας

«Το πρώτο παιχνίδι μου ως προπονητής εθνικής ομάδας ήταν απέναντι στην Κόστα Ρίκα, αλλά τότε ήταν μια δυνατή ομάδα. Η εντύπωσή μου είναι πως θα είναι πολύ σκληροί στο Παγκόσμιο Κύπελλο» ανέφερε ο Μοριγιάσου.

Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, με τους Ιάπωνες να μετρούν τρεις νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Τελευταία συνάντησή τους το Σεπτέμβριο του 2018 στην Ιαπωνία, όπου οι Ιάπωνες επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση με 3-0. Ειχαν αγωνιστεί τότε για την Κόστα Ρίκα οι Κέιλορ Νάβας και Τζόελ Κάμπελ, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ για τους Ιάπωνες είχαν σκοράρει τότε οι Σασάκι, Μιναμίνο και Ιτο.

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr