Μουντιάλ στοίχημα: Με Μοριγιάσου οδηγό στο 4.30

μουντιάλ στοίχημα

Μουντιάλ στοίχημα: Τι και αν παίζει απέναντι σε Ισπανία και Γερμανία; Το 4.30 της απόδοσης της Ιαπωνίας έχει αξία και θα στηριχθεί.

Οσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κοντά θα βρισκόμαστε στην εκκίνηση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη, η οποία καθηλώνει το κοινό σε καναπέδες και τηλεοράσεις. Προφανώς αναφέρομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο φέτος, όπως θα έχετε διαβάσει πολλάκις, διεξάγεται το χειμώνα στο Κατάρ. Προχωράμε με Μουντιάλ στοίχημα.

Σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης, εκεί όπου θα κοντραριστούν δύο μεγαθήρια, η Ισπανία και η Γερμανία. Τον όμιλο συμπληρώνει η Ιαπωνία και η Κόστα Ρίκα. Ωστόσο, εκτιμώ πως οι «σαμουράι» δεν θα συμπληρώσουν απλά τον όμιλο, αλλά θα κινήσουν τα νήματα, όσο απίθανο κι αν φαντάζει αυτό το σενάριο.

Οι Ιάπωνες τα τελευταία χρόνια έχουν ανεβάσει το επίπεδό τους, τόσο ως πρωτάθλημα, με την έλευση κορυφαίων ποδοσφαιριστών, όσο και με την παρουσία του εγχώριου υλικού τους στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Χαρακτηριστικά, οι Ινούι και Οκαζάκι έχουν αφήσει το στίγμα τους στον ευρωπαϊκό χώρο, με τον δεύτερο ειδικά να συμβάλλει στο πρωτάθλημα της Λέστερ.

Σε καμία περίπτωση οι «σαμουράι» δεν συγκρίνονται με τη Γερμανία του Χανς Φλικ ή την Ισπανία του Λουίς Ενρίκε. Ωστόσο, με τον κόουτς Μοριγιάσου να γνωρίζει άψογα το ρόστερ του, αλλά και με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους, εκτιμώ πως η Ιαπωνία μπορεί να πετύχει την έκπληξη του θεσμού.

Εξάλλου, το Μουντιάλ στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Και το 4.30 για την πρόκριση της Ιαπωνίας έχει αξία, αν σκεφτεί κανείς πως με μία ισοπαλία απέναντι σε Γερμανία ή Ισπανία και με νίκη απέναντι στην Κόστα Ρίκα, οι Ιάπωνες ενδέχεται να βρεθούν στους «16».

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr