Εθνική Ιαπωνίας: Προς Γκλάντμπαχ ο Ιτακούρα

εθνική ιαπωνίας

Εθνική Ιαπωνίας: Αναβαθμίζονται ποδοσφαιριστές του ρόστερ της, αφού ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της οδεύει στο top 5 των πρωταθλημάτων.

Ειχαμε αναφέρει και παλαιότερα εδώ στο mountial.gr για το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων προς το πρόσωπο του βασικού στόπερ της Εθνικής Ιαπωνίας, του Κο Ιτακούρα, για τον οποίο… σφάζονται κάμποσες ομάδες στο ευρωπαϊκό παζάρι του Ιουνίου. εθνική ιαπωνίας

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr

Ο Ιτακούρα κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα με τη Σάλκε και προβιβάστηκε με τους Γερμανούς στη Bundesliga, καταγράφοντας 31 συμμετοχές και σημειώνοντας τέσσερα τέρματα. Η γερμανική ομάδα ωστόσο δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των έξι εκατομμυρίων από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ιτακούρα όμως να μην επιστρέφει για πολύ στο Νησί και τους «Πολίτες». εθνική ιαπωνίας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Μάντσεστερ Σίτι και Μπορούσα Γκλάντμπαχ φέρεται να συμφώνησαν για τη μεταγραφή του διεθνή στόπερ έναντι πέντε εκατομμυρίων εδώ. Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Ματίας Γκίντερ. Κάπως έτσι, ο Ιάπωνας εξαργυρώνει την εξαιρετική χρονιά του στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, έχοντας τις ικανότητες να αγωνιστεί κι ακόμη ψηλότερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Ιτακούρα μετράει ήδη δώδεκα συμμετοχές και ένα τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά του, έχοντας βέβαια τη φιλοδοξία, αλλά και κάμποσες πιθανότητες, να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ τον επόμενο Νοέμβριο, εκεί όπου η Ιαπωνία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γερμανία, την Ισπανία, αλλά και την Κόστα Ρίκα.

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr