Οκτώ παίκτες του Κατάρ U23 θα ενταχθούν στο στρατόπεδο της ανδρικής ομάδας!

Οκτώ παίκτες από την ομάδα του Κατάρ U23 θα πάρουν μέρος στο camp της ανδρικής ομάδας του Κατάρ, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ισπανία.

Μεταξύ των 8 παικτών που θα ακολουθήσουν την ανδρική ομάδα στην προετοιμασία της είναι ο αρχηγός και τερματοφύλακας Σαλάχ Ζακάρια, ο Γιασίμ Γκάμπερ, ο Αχμέντ Σουχαΐλ, ο Γιουσούφ Αμπντουρισάγκ, ο Οσάμα Αλ- Ταΐρι, ο Ναίφ Αλ- Χαντράμι, ο Μοχάμεντ Αγιάς και ο Μουσταφά Ταρίκ. Οι συγκεκριμένοι παίκτες ήταν μέλη της ομάδας του Κατάρ U23 η οποία αποκλείστηκε από το Ασιατικό Κύπελλο AFC στο Ουζμπεκιστάν, στη φάση των ομίλων. Το συγκεκριμένο προπονητικό camp θα διαρκέσει από 2 Ιουνίου μέχρι και 28 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια του αναμένεται να υπάρξουν και φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του Κατάρ.

Τη συγκεκριμένη στιγμή, το γκρουπ αποτελείται από 35 παίκτες καθώς προστέθηκε και η νέα φουρνιά παικτών στο στάδιο της προετοιμασίας. Να θυμίσουμε ότι η οικοδέσποινα αντιμετωπίζει στον Όμιλο Α τις Σενεγάλη, Ολλανδία και Εκουαδόρ και θα ανοίξει την αυλαία στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στις 21 Νοέμβρη απέναντι στη ομάδα της Λατινικής Αμερικής.