Σεφέροβιτς: το πιο γρήγορο πιστόλι του Nations League

Nations League

Tο πιο γρήγορο πιστόλι του Nations League είναι πλέον ο Χάρις Σεφέροβιτς, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ του γρηγορότερου γκολ στη διοργάνωση.

To Nations League είναι σε εξέλιξη και προσφέρει ευκαιρίες σε ομάδες και παίκτες. Ένα από τα πολλά που είδαμε αυτές τις μέρες ήταν και ένα ρεκόρ, αυτό του γρηγορότερου γκολ στη διοργάνωση.

Ο Χάρις Σεφέροβιτς χρειάστηκε μόλις 57 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Πορτογαλία. Αυτός ήταν και ο επίσημος χρόνος που κατοχυρώθηκε από την UEFA, αν και προηγουμένως είδαμε δημοσιεύματα που τοποθετούσαν το γκολ στα 55 δευτερόλεπτα. Όπως και να ‘χει, ο Ελβετός κατέχει πλέον ένα ρεκόρ που η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα σπάσει. Εκτός από αυτό όμως, είναι και ο δεύτερος παίκτης της Εθνικής Ελβετίας που καταφέρνει να σκοράρει πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού μετά τον Άλεν Σάτερ το 1988!

Με το γκολ του Σεφέροβιτς, η Ελβετία κατάφερε να σημειώσει την παρθενική της νίκη στη φετινή διοργάνωση του Nations League και να φτάσει στους 4 βαθμούς στον όμιλο. Το 1-0 κρύβει από πίσω του και ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό. Η Ελβετία είναι η πρώτη ομάδα που κερδίζει για δεύτερη φορά την Πορτογαλία όσο στον πάγκο της κάθεται ο Φερνάντο Σάντος.

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr