Η ευκαιρία του Φλικ για το 5ο στο «last dance» των Νόιερ και Μίλερ

Μουντιάλ

Χρονιά Μουντιάλ αυτή που διανύουμε με τη Γερμανία να δείχνει με τον Φλικ στον πάγκο της ότι θα παρουσιαστεί δυνατή στα γήπεδα του Κατάρ.

Παρακολουθώ την Εθνική Γερμανίας στις μεγάλες διοργανώσεις εδώ και δύο δεκαετίες περίπου ιδιαιτέρως σχολαστικά, καθώς ουδέποτε υπήρξα φαν των Λατίνων, αλλά και των κλασσικών Ευρωπαίων (Ιταλών, Γάλλων και Άγγλων). Θεωρώ πως με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο έχει μια ιδανική ευκαιρία να ρεφάρει το στραπάτσο στην τελευταία απόπειρα με τον Λεβ στον πάγκο για παγκόσμιο τίτλο στο επερχόμενο Μουντιάλ.

Ο Φλικ που σήκωσε ό, τι υπήρχε με τη Μπάγερν σε τίτλους, ξέρει και ο ίδιος πως ο πάγκος των «Πάντσερ» είναι πιο απαιτητικός, ενώ και στην Ομοσπονδία περιμένουν να δείξει ανάλογο έργο όπως με τους Βαυαρούς.

Το υλικό που έχει στα χέρια του δεν έχει τη λάμψη του παρελθόντος και έχει μεγαλώσει αρκετά από το θαύμα στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014.  Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το «last dance» αρκετών ποδοσφαιριστών σε μεγάλη διοργάνωση με τους Νόιερ, Μίλερ και Ρόις να έχουν τεράστια ευκαιρία να αποχαιρετήσουν την Εθνική με διάκριση και γιατί όχι και με το πέμπτο αστέρι.

Τους προαναφερθέντες ακολουθεί μια φουρνιά αρκετά μπαρουτοκαπνισμένη τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και Εθνικής. Παίκτες που ο Φλικ τους είχε στη Μπάγερν και τους έχει αναγεννήσει όπως ο Σάνε, αλλά και οι Χάβερτζ, Βέρνερ, Γκόσενς που βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ήδη τα δείγματά τους είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Οι Γερμανοί με τον κυνισμό που έχουν στο παιχνίδι τους τα τελευταία χρόνια, θα πάνε στα γήπεδα του Κατάρ για να διακριθούν με την προϊστορία να δείχνει πως ουδέποτε στο παρελθόν απέτυχαν σε τρίτη σερί διοργάνωση.

Αναμένουμε…

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.