Εθνική Γερμανίας: Σκληρός ο γερμανικός Tύπος μετά το 1-1 με την Ιταλία

εθνική γερμανίας

Εθνική Γερμανίας: Μέτρια η ετυμηγορία του γερμανικού τύπου για τον Χανς Φλικ και τους ποδοσφαιριστές του, μετά το 1-1 με την Ιταλία.

Η Εθνική Γερμανίας έπρεπε να αρκεστεί στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ταλαιπωρημένη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία στην έναρξη του Nations League. Οι έντεκα υπό τον Φλικ παρέμειναν αήττητοι, αλλά όπως και κόντρα στην Ολλανδία έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν ξανά έναν μεγάλο αντίπαλο. Η ετυμηγορία του γερμανικού Τύπου είναι αντίστοιχα μέτρια.

Kicker

«Η γρήγορη απάντηση του Κίμιχ: Η Γερμανία έπαιξε 1-1 στην Ιταλία στην πρεμιέρα του Nations League. Η αρχικά κυρίαρχη επιλογή της DFB έμεινε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο , αλλά βρήκε τη γρήγορη απάντηση.»

Bild

«Ακόμα και ο Φλικ δεν έχει κερδίσει τους μεγάλους ακόμα! Η Γερμανία απλά δεν ρολάρει στο Nations League! Στην αρχή της νέας σεζόν σημειώθηκε ισοπαλία 1-1 στη Μπολόνια. Μετά τα πενιχρά αποτελέσματα το 2018 /19 (δύο βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια) και 2020/21 (δύο νίκες από έξι παιχνίδια) οπότε και πάλι καμία νίκη στην αρχή.»

Spiegel online

«Η μικρή έκδοση της Μπάγερν του Φλικ δεν λειτουργεί ακόμα ομαλά. Ο Εθνικός προπονητής Φλικ αναζητά το σωστό μείγμα για την εθνική ομάδα, αλλά το μπλοκ της Μπάγερν που βασίζεται στο Φλικ κρύβει κινδύνους. Ο Κίμιχ είναι σχεδόν παντού – και πιθανώς να του λείπει μία θέση .

Süddeutsche zeitung

«Πήγε πάλι καλά. Στο δεύτερο πραγματικό τεστ αντοχής, η ομάδα του Φλικ έπαιξε ξανά 1-1. Ο Κίμιχ κατάφερε να ισοφαρίσει απέναντι στην Ιταλία και έτσι απέτρεψε την πρώτη ήττα υπό τον νέο προπονητή της εθνικής Φλικ.

Spiegel

Η εθνική Γερμανίας παραμένει αήττητη υπό τον εθνικό προπονητή της, αλλά κανείς δεν χάρηκε για το 1-1 κόντρα στην Ιταλία. Ελάχιστα από αυτά που σχεδιάστηκαν λειτούργησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χάνσι Φλικ δείχνει ανήσυχος.

TC Μονάχου

Στον κλασικό διεθνή αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, η ομάδα της DFB έπρεπε να αρκεστεί στην ισοπαλία 1-1. Υπάρχει ακόμα δουλειά για τον εθνικό προπονητή Χάνσι Φλικ ενόψει του Μουντιάλ.

F.A.Z.:

«Η Γερμανία δεν είναι ακόμα σε φόρμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η νεανική ιταλική εθνική έβαλε την ομάδα της DFB σε ένα πραγματικό τεστ αντοχής. Αφού έμεινε πίσω, η γερμανική ομάδα βρήκε τη σωστή απάντηση – αλλά έκανε πάρα πολλά λάθη συνολικά.»

Η ετυμηγορία για την ομάδα της DFB είναι λοιπόν αρκετά σκληρή: Δεδομένου ότι η εθνική Γερμανίας ξεκίνησε με την ομάδα που πιθανότατα προορίζεται και για το Κατάρ, σίγουρα μπορεί κανείς να απογοητευτεί με το αποτέλεσμα. Τελικά, η επίθεση παραμένει πρόβλημα.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσο ακίνδυνη είναι επιθετικά η ομάδα, παρόλο που πολλοί παίκτες της Μπάγερν βρίσκονται στην αρχική 11άδα μεσοεπιθετικά. Για άλλη μια φορά μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι ο παράγοντας Λεβαντόφσκι είναι μεγαλύτερος από ό, τι θα ήθελαν να πιστέψουν ορισμένοι και ακριβώς αυτή η έλλειψη ενός ικανότατου σέντερ φορ κάνει τη διαφορά. Τελικά, ο μέσος Κίμιχ έπρεπε να σώσει τον βαθμό, ο οποίος στην πραγματικότητα όμως έχει άλλα καθήκοντα