Μέχρι το 2027 στον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας ο Ρενάρ

Σαουδική Αραβία

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε πως ο Ρενάρ θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για πέντε ακόμα χρόνια.

Λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας έκανε γνωστό πως ανανέωσε τη συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας, Ερβέ Ρενάρ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για ακόμη πέντε χρόνια, αφού το καινούριο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γάλλος προπονητής θα έχει ισχύ μέχρι το 2027.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Σαουδικής Αραβίας στο Twitter ο Ρενάρ ανέφερε: «Εχουμε πετύχει τον πρώτο μας στόχο μαζί, θα εργασθούμε μαζί για να πετύχουμε τους άλλους. Είμαι εδώ για να μείνω. Από την στιγμή που βρέθηκα εδώ, ένιωσα σαν ένας από εσάς. Ένιωσα το πάθος για το ποδόσφαιρο και την επιθυμία για επιτυχία».

Ο Ρενάρ βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «Green Falcons», όπως είναι το παρατσούκλι των Σαουδαράβων, από το 2019. Σαφώς, η πρόκριση της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πολυετή ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτή θα είναι η έκτη φορά που η Σαουδική Αραβία θα συμμετέχει στην τελική φάση ενός Μουντιάλ.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.