Χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη η Νότια Κορέα

προγνωστικά Μουντιάλ

Το πρώτο από τα τέσσερα φιλικά της έδωσε την Πέμπτη η Νότια Κορέα, η οποία φιλοξένησε την Βραζιλία.

Το πρώτο από τα τέσσερα φιλικά της έδωσε την Πέμπτη η Νότια Κορέα, η οποία φιλοξένησε την Βραζιλία. Σε αυτό, φάνηκε η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων, αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα με 5-1.

Ο Πάουλο Μπέντο, παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα, κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να αντιμετωπίσει τη «σελεσάο».

Από νωρίς, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τη δυναμική τους και στο 7ο λεπτό έκαναν το 1-0 με τον Ριτσάρλισον. Ο επιθετικός της Μπορντό, Χουάνγκ Γι-Χο ισοφάρισε προσωρινά αλλά το ημίχρονο έκλεισε με 2-1 υπέρ της Βραζιλίας με γκολ του Νειμάρ από την άσπρη βούλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο καθώς οι Βραζιλιάνοι υπέταξαν τους Νοτιοκορεάτες πετυχαίνοντας 3 ακόμα γκολ. Ο Νειμάρ με ακόμα ένα πέναλτι έγραψε το 3-1 στο 57, ο Κουτίνιο έκανε το 4-1 στο 80 και στις καθυστερήσεις ο Γκάμπριελ Ζεζούς σημείωσε το τελικό 5-1 μετά από ασσίστ του Γκιμαράες.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι το γεγονός πως η Νότια Κορέα δεν κέρδισε κανένα κόρνερ ενώ οι αξιοσημείωτες επιθέσεις ήταν ελάχιστες. Είναι φανερό πως οι Νοτιοκορεάτες είναι ακόμα πολύ πίσω ποιοτικά από τα μεγαθήρια της διοργάνωσης.

Ο Πάουλο Μπέντο είναι σίγουρο πως θα βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από αυτές τις δυνατές αναμετρήσεις που θα δυναμώσουν το σύνολό του ενόψει του Μουντιάλ του 2022.