Εθνική Ιαπωνίας: Διαστημική, διέσυρε με 4-1 την Παραγουάη

εθνική ιαπωνίας

Εθνική Ιαπωνίας: Εξαιρετική στο πρώτο φιλικό του Ιουνίου η Ιαπωνία, επικράτησε της Παραγουάης με 4-1 στο Σαπόρο με πληθωρική εμφάνιση.

Στο πρώτο φιλικό που κλήθηκε να δώσει η Εθνική Ιαπωνίας στη διακοπή του Ιουνίου, υποδέχθηκε την Παραγουάη στο Σαπόρο το μεσημέρι και επικράτησε της χώρας από τη Λατινική Αμερική με 4-1.

Ο Χατζίμε Μοριγιάσου παρέταξε την ομάδα του με το κλασικό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια πήρε την ευκαιρία του ο κίπερ Σμιντ, την τετράδα της άμυνας αποτέλεσαν οι Γιαμάνε, Γιοσίντα, Τανιγκούτσι και Ιτο. Στην τριάδα των χαφ βρέθηκαν οι Καμάντα, Σιμπασάκι και Χαραγούτσι, ενώ στην επίθεση ξεκίνησαν οι Ντόαν, Μιτόμα και Ασάνο.

Ακόμη, χρόνο συμμετοχής έλαβαν οι Νακαγιάμα, Μαέντα, Ιτακούρα, Τανάκα, Κούμπο και Φουρουχάσι.

Η Εθνική Ιαπωνίας ήταν πληθωρική και μεστή. Παρότι φιλική αναμέτρηση, πάτησε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό, θέλοντας να πάρει την κατοχή και τις πρωτοβουλίες της συνάντησης. Ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 από το πρώτο μέρος με γκολ των Ασάνο και Καμάντα. Στο 59′ μείωσαν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο δεν αγχώθηκε και βρήκε ακόμη δύο τέρματα με τους Μιτόμα και Τανάκα.

Ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Βραζιλία την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ στις 10 του ιδίου μήνα θα αντιμετωπίσει για το Kirin Cup Soccer τη Γκάνα, λίγους μήνες πριν την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όπου φυσικά θα λάβει μέρος.

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr