To βαρύ πυροβολικό Ακράμ Αφίφ σαρώνει τα βραβεία!

Κατάρ

Λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ, ο επιθετικός του Κατάρ, Ακράμ Αφίφ, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος παίκτης στη χώρα.

Ο Ακράμ Αφίφ θεωρείται το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του Κατάρ και αυτό επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στα Βραβεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Κατάρ.

Η εφημερίδα Αλ Σάρκ ανέφερε στις 22/5/2022 ότι ο παίκτης και βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας Ακράμ Αφίφ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης για την περίοδο 2021–2022. Ο παίκτης συγκέντρωσε περίπου το 68% του συνόλου των ψήφων του Διοικητικού Συμβουλίου των βραβείων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Αφίφ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες σε τοπικό αλλά και στο επίπεδο του Ασιατικού ποδοσφαίρου και πάνω του η Εθνική Κατάρ στηρίζει πολλές από τις φιλοδοξίες της. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η συμβολή του στη Εθνική ομάδα του Κατάρ είναι αξιοσημείωτη καθώς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Κυπέλλου Ασίας 2019, όπου σημείωσε 10 γκολ.

Επίσης, ο Αφίφ είναι ο βασικός επιθετικός της Αλ Σαάντ αλλά και της εθνικής ομάδας του Κατάρ. Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας Aλ Σαρκ αυτή είναι η 3η φορά που ο παίκτης βραβεύτηκε για την εκτίμηση που έχουν στις ικανότητες του. Παράλληλα, ο παίκτης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτό το βραβείο και δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Σίγουρα, το βραβείο είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα να επιτύχω περισσότερα στο μέλλον και να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου, ωστόσο είναι σημαντικό να τονίσω ότι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα της Αλ Σαντ να πετύχει νίκες, οι οποίες μπορεί να έρθουν μόνο με ομαδική δουλειά. Όλοι στην Αλ Σαντ εργαζόμαστε ως ομάδα και σαν οικογένεια και ελπίζω να συνεχίσω να πετυχαίνω κάθε σεζόν δουλεύοντας για το καλό της ομάδας».

Ο Αφίφ τελείωσε τη σεζόν στη 3η θέση του πίνακα των σκόρερ με 14 γκολ.

Οι αποδόσεις που θες για το Μουντιάλ 2022 είναι στο Pamestoixima.gr.