Τραυματισμός Σοκ για τις ΗΠΑ: Μένει εκτός ο Ρόμπινσον!

ΗΠΑ Μουντιάλ

Φαίνεται να χάνει το Μουντιάλ ο διεθνής αμυντικός με τις ΗΠΑ. Ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς του Σαββάτου.

Η Εθνική Ανδρών των Ηνωμένων Πολιτειών, έχασε τον πρώτο της σημαντικό παίκτη για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022, τον αμυντικό Μάιλς Ρόμπινσον.

Ο παίκτης της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε αυτά τα άσχημα νέα, ύστερα από χειρουργική επέμβαση μετά από ρήξη του αχίλλειου τένοντα στο αριστερό του πόδι.

Τα λόγια του Μάιλς Ρόμπινσον

«Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να περιγράψω όλα τα συναισθήματα που νιώθω σήμερα. Αλλά ξέρω ότι είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τόσο στοργική οικογένεια, φίλους και θαυμαστές που με στήριξαν τόσο πολύ τις τελευταίες μέρες. Πρώτη μέρα της επιστροφής ξεκινά σήμερα! Θα επιστρέψω…ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», έγραψε ο Ρόμπινσον στα κοινωνικά του δίκτυα.

Ο Ρόμπινσον, ο οποίος έχει 21 συμμετοχές για την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει γίνει ένα αξιόπιστο στοιχείο για τον  κόουτς Γκρεγκ Μπέρχαλτερ, τραυματίστηκε στην πρόσφτατη νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί της Σικάγο Φάιρ το Σάββατο σε αγώνα του MLS.

Πώς έγινε ο τρομερός τραυματισμός;

Μόλις 15 λεπτά μετά το παιχνίδι, ο 25χρονος έπεσε στον χλοοτάπητα και απομακρύνθηκε με φορείο από το γήπεδο.

Μετά από σχεδόν δύο ημέρες αξιολόγησης, αυτή τη Δευτέρα ο Ρόμπινσον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ενώ η επιστροφή αναμένεται πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί καθώς είναι βέβαιο ότι χάνει ολόκληρη τη σεζόν του MLS.

Τι είπε ο Γκρεγκ Μπέρχαλτερ;

«Είμαστε συντετριμμένοι για τον Μάιλς. Είχε καθιερωθεί ως κορυφαίος παίκτης πέρυσι κατά τη διάρκεια των πλει-οφς. Θα τον σκεφτόμαστε και θα του ευχηθούμε μια επιτυχημένη περίοδο ανάρρωσης», δήλωσε ο επικεφαλής προπονητής των ΗΠΑ Γκρεγκ Μπέρχαλτερ.