Δυάδα άνω του διπλασιασμού με νικητές ομίλων

προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ο Θάνος Κούρος μελετά τους ομίλους του επερχόμενου Παγκόσμιου κυπέλλου και ξεχωρίζει δύο επιλογές.

Φίλες και φίλοι χαίρεται. Το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί αναμφίβολα την κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου που συγκεντρώνει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Σε ποιον δεν ξυπνούν αναμνήσεις από ζεστά καλοκαιρινά βράδια, πολλές φορές απογεύματα ακόμη και πρωινά (Κορέα 2002). Μόνο που στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο οι αγώνες δε θα συνδυάζονται με δροσιστικά κοκτέιλ αλλά με τσάι και ζεστή σοκολάτα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία θα πραγματοποιηθεί χειμώνα!
Και όπως πάντα οι μεγάλες διοργανώσεις είναι μια ευκαιρία για να ξεδιπλώσουμε τις στοιχηματικές μας ορέξεις. Πάμπολα ματς και επιλογές, ειδικά τα τελευταία χρόνια, που ομολογουμένως η στοιχηματική εμπειρία έχει αλλάξει επίπεδο. Από αυτήν εδώ τη στήλη λοιπόν από τώρα και μέχρι το τέλος του Παγκόσμιου Κυπέλου θα αναλύουμε τα παιχνίδια με στόχο η λήξη αυτής της μεγάλης γιορτής να μας βρει τόσο ικανοποιημένους με το θέαμα που θα έχουμε παρακολουθήσει όσο οικονομικά κερδισμένους, στο βαθμό που αυτό θα καταστεί εφικτό!
Αν είναι και είναι νωρίς λοιπόν, με μια πρώτη ματιά έχω ξεχωρίσει δύο επιλογές που θεωρώ δυνατές στα μάτια μου.
Πρώτη μας στάση ο πρώτος όμιλος της διοργάνωσης, τον οποίο απαρτίζουν οι Ολλανδία, Σενεγάλη, Ισημερινός και Κατάρ. Οι «οράνιε» διαθέτουν μια νεανική φουρνιά με αρκετή ποιότητα, η οποία μάλιστα θα είναι πιο έμπειρη σε σχέση με το Euro του περασμένου καλοκαιριού. Και εκτός αυτού δεν βλέπω κάποια ομάδα ικανή να την κοντράρει για την πρωτιά του ομίλου. Η Σενεγάλη είναι σίγουρα υπολογίσιμη δύναμη αλλά σε καμία περίπτωση του επιπέδου των Ολλανδών, οι οποίοι παραδοσιακά εμφανίζονται σοβαροί στην φάση των ομίλων. Από εκεί και πέρα ο Ισημερινός έχει συγκεκριμένο ταβάνι και το Κατάρ βρίσκεται εδώ λόγω του ότι είναι η διοργανώτρια χώρα. Στο 1,35 προσφέρεται η πρωτιά των Ολλανδών στον όμιλο στο Pamestoixima.gr
Την παραπάνω επιλογή θα την συνδυάσουμε με μια ακόμη πρωτιά ομίλου. Έκτος όμιλος λοιπόν. Βέλγιο, Καναδάς, Κροατία και Μαρόκο. Νιώθω ότι τα καλά χρόνια των Βέλγων ανήκουν πλέον στο παρελθόν αλλά αν έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να φτάσουν σε έναν τελικό είναι τώρα. Πολλά μέλη του βασικού κορμού βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία και η φιλοδοξία για διάκριση είναι μεγάλη. Από την άλλη οι Κροάτες βρίσκονται σε παρόμοια φάση, με την διαφορά ότι εκείνοι τρύπησαν το ταβάνι τους το 2018 και από τότε παρουσιάζουν σταδιακή πτώση. Ο Καναδάς του εκπληκτικού Τζόναθαν Ντέιβιντ είναι ενδιαφέρουσα ομάδα αλλά εντελώς άπειρη στις μεγάλες διοργανώσεις και το Μαρόκο διατεθεί αρκετή ποιότητα αλλά όχι το σύνολο για να βάλει δύσκολα στους πρώτους δύο. Θεωρώ ότι οι Βέλγοι θα παρουσιαστούν σοβαροί όπως σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια στην πρώτη φάση και εύκολα ή δύσκολα θα κατακτήσουν την πρώτη θέση, γεγονός που προσφέρεται στο 1,43 στο PameStoixima.gr
Δυάδα απόδοσης 2.14
Νικητής Α' ομίλου
Ολλανδία
1.35
Νικητής ΣΤ' ομίλου:
Βέλγιο
1.43