Στεπανένκο: «Το ματς με την Σκωτία σημαίνει πολλά για εμάς»

Στεπανένκο

Ο Ουκρανός διεθνής, Στεπανένκο, ξεκαθάρισε, πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν και την ψυχή τους για να περάσουν στο Μουντιάλ

Η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την Σκωτία στον ημιτελικό των play off την 1η Ιουνίου κι ο νικητής θα παλέψει με την Ουαλία για μία θέση στα τελικά. Οι διεθνείς της Εθνικής ομάδας, θα δώσουν την ψυχή τους για να κερδίσουν μία θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ, σύμφωνα με τον Τάρας Στεπανένκο.

Ο 33χρονος αμυντικός αποκάλυψε τα μηνύματα που δέχονται οι διεθνείς από τους συμπατριώτες τους: «Κάθε μέρα δεχόμαστε μηνύματα από τους στρατιώτες μας. Πάρα πολλοί στρατιώτες, πάρα πολύς κόσμος στην Ουκρανία αγαπάει το ποδόσφαιρο κι έχουν ένα και μόνο αίτημα: “Σας παρακαλούμε, κάντε τα πάντα για να προκριθείτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο“» δήλωσε αρχικά ο Στεπανένκο και συνέχισε: «Επειδή για τους ίδιους, για την πατρίδα μας, είναι κάτι σαν μία στιγμή ελπίδας. Θα είναι μία γιορτή για όλη τη χώρα και γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε, όχι απλά ένα ματς, αλλά με όλη την ψυχή και την καρδιά μας. Είναι πάρα, πάρα πολύ σημαντικό. Θα είναι πάρα πολύ συγκινητικό για την πατρίδα μας, για τους παίκτες μας, για όλη την Ουκρανία».

Η εθνική Ουκρανίας βρίσκεται σε προπονητικό κέντρο της Σλοβενίας και όπως εξήγησε ο Στεπανένκο δεν είναι εύκολο να διαβάζει καθημερινά όλα όσα γίνονται στην πατρίδα του. «Κάθε μέρα βλέπεις τις φωτογραφίες, τα βίντεο με όλα όσα έχουν γίνει στη χώρα μου και κάθε φορά μιλάμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Ορισμένες φορές είναι πολύ δύσκολο. Αλλά καταλαβαίνουμε πως αυτό το ματς σημαίνει πολλά για εμάς και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».