Ο Αγκουέρο θύμισε… Τζον Τέρι

Η κούρσα του Αγκουέρο για να πανηγυρίσει τη κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή θύμισε λίγο Τζον Τέρι.

Ο Αγουέρο, ο οποίος δυστυχώς αναγκάστηκε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του πριν από 12 μήνες λόγω καρδιακής πάθησης, ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών μέσα στο Lusail Iconic Stadium αφού η χώρα του στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια την Κυριακή.

Η Αργεντινή νίκησε τη Γαλλία στα πέναλτι μετά από ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Κιλιάν Μπαπέ σημείωσε χατ-τρικ για τη Γαλλία – έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που πετυχαίνει τρία γκολ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου – αλλά το τρεμπλ του δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει το τρόπαιο στο Les Bleus.

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δίχτυα δύο φορές, ενώ ο Άνχελ Ντι Μαρία βρέθηκε επίσης στο φύλλο αγώνα, πριν κριθεί ο παλλόμενος τελικός στα πέναλτι.

Και τα τέσσερα πέναλτι της Αργεντινής μετατράπηκαν από το σημείο και οι Νοτιοαμερικανοί στέφθηκαν νικητές παγκοσμίου κυπέλλου για πρώτη φορά από το 1986, αφού οι Κομάν και Τσουαμενί έχασαν και οι δύο.

Λίγες στιγμές αφότου ο Γκονζάλο Μοντιέλ σκόραρε το κερδισμένο πέναλτι της Αργεντινής, ο Αγκουέρο ήταν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει τη κατάκτηση του τροπαίου.

Προφανώς οι συγκρίσεις με τον Τέρι ήταν αναποφεύκτες, ο οποίος συμμετείχε στους πανηγυρισμούς της Τσέλσι για την κατάκτηση του Champions League το 2012, ενώ ήταν ντυμένος με πλήρη εμφάνιση – παρά το γεγονός ότι έχασε τον τελικό εναντίον της Μπάγερν Μονάχου λόγω τιμωρίας.

Χρόνια αργότερα, ο Φρανκ Λάμπαρντ υπερασπίστηκε τον συμπαίχτη του για την παρουσία του στους πανηγυρισμούς.

Ο Τέρι ο οποίος είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για εκείνη του την εμφάνιση πλέον μπορεί να δει την αστεία πλευρά αυτές τις μέρες. Έτσι σχολίασε με χιούμορ στο Twitter την εμφάνιση του Αγκουέρο στο γήπεδο.

If your going to do it, at least go for it and put the shin pads and boots on.🤣🤣🤣🇦🇷🏆💙 pic.twitter.com/Bn61Qdqim5

— John Terry (@JohnTerry26) December 18, 2022

Πολλοί αστέρες του ποδοσφαίρου έσπευσαν να σχολιάσουν με χιούμορ το tweet του Τέρι.  Οι Τζέιμι Κάραγκερ και Άλαν Σίρερ, μαζί με πολλούς άλλους, απόλαυσαν απόλυτα το tweet του Τέρι:

Όπως και ο Τέρι, έτσι και ο Αγκουέρο δεν θα ανησυχεί για τυχόν σχολιασμούς από τυχαίους οπαδούς ποδοσφαίρου σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Ήταν εκεί για να γιορτάσει μια ιστορική μέρα στην ιστορία του ποδοσφαίρου με μια ομάδα παικτών με τους οποίους έχει μοιραστεί αμέτρητες εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια.