Συμβολική κίνηση της Αργεντινής με τον Αγκουέρο

Όμορφη κίνηση από την ομοσπονδία της Αργεντινής, που κάλεσε στην αποστολή τον Σέρχιο Αγκουέρο για τον τελικό με τη Γαλλία

Σε μια συμβολική κίνηση, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής κάλεσε τον Σέρχιο Αγκουέρο ως 27ο παίκτη στην αποστολή της ομάδας για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στη Γαλλία.

Ο 34χρονος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στη διαδικασία των προκριματικών, όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράσης. Ο Αγκουέρο σταμάτησε το ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο του 2021, μετά από συμβουλές των γιατρών του αφού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής αρρυθμίας.

Μάλιστα, ο Αγκουέρο συμμετείχε και στην προπόνηση της “Αλμπισελέστε”, σκοράροντας κι ένα γκολ. Επίσης, θα μοιραστεί το ίδιο δωμάτιο με τον στενό του φίλο Λιονέλ Μέσι.

Πέρα από τον Κουν, η ομοσπονδία της Αργεντινής κάλεσε και τους άτυχους Χοακίν Κορέα, Νίκο Γκονζάλεζ και Τζιοβάνι Λο Σέλσο, οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο Μουντιάλ του Κατάρ.