EuroLeague: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα

Η μεγάλη εκτός έδρας «μάχη» του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στην EuroLeague είναι στο Pamestoixima.gr!

Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία αντιμετωπίζει την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα στην παράταση από τη Βαλένθια (91-94) σε μία ακόμα «διαβολοβδομάδα», καλούνται να επανακάμψουν ενάντια στην ομάδα του πάλαι ποτέ παίκτη τους, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Μάριους Γκριγκόνις.

Στον αντίποδα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια (ηττήθηκαν με ένα πόντο διαφορά, 74-75, από τη Βιλερμπάν) και φιγουράρουν στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τον Παναθηναϊκό να είναι στην 11η.

Το Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός προσφέρεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr

Συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας με Λεβαδειακός – Άρης

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στο Κύπελλο Ελλάδας με τους αγώνες Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου (14:00) και Λεβαδειακός – Άρης (16:00).

Οι «κίτρινοι» θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ και να κάνουν κι εκείνοι μία νίκη, για να έχουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς των «16», αλλά και τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λεβαδειακός – Άρης, Τενερίφη – Ανδόρρα και Μπέρμιγχαμ Σίτι – Ρέντινγκ με Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα**, Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Παγκόσμιο Κύπελλο με σούπερ τελικό Αργεντινή – Γαλλία

Το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον κορυφώνεται ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ΑργεντινήΓαλλία, όπου οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να σηκώσουν την πολυπόθητη κούπα.

Πριν από τον τελικό, όμως, υπάρχει κι ο αγώνας για την τρίτη θέση της διοργάνωσης, με την μαχητική Κροατία να αντιμετωπίζει το εντυπωσιακό Μαρόκο (17/12, 17:00).

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζει να είναι εδώ και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις”/”Νικητής Αγώνα” έως την έναρξη του αγώνα.