Θέλει τελικό με το Μαρόκο ο Ρεγκραγκί

Την μεγάλη φιλοδοξία του να φτάσει στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποκάλυψε ο Ρεγκραγκί με δηλώσεις του.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον ιστορικό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μαρόκου εναντίον της Γαλλίας το βράδυ της Τετάρτης, ο προπονητής Βαλίντ Ρεγκραγκί  θέλει η Γαλλία να μην πάρει στα σοβαρά το παιχνίδι, λέγοντας ότι ελπίζει «η Γαλλία να μην μας σεβαστεί» κατά τη διάρκεια του αγώνα «γιατί θα είναι δύσκολο αν το κάνουν».

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία και όπως λέω πάντα τίποτα δεν είναι αδύνατο. Η Γαλλία είναι μια καλή ομάδα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε επίσης να τους αναστατώσουμε όπως κάναμε με τις μεγάλες ομάδας που έχουμε νικήσει”.

Ο Ρεγκραγκί λέει ότι το Μαρόκο θα αγωνιστεί για να επιτύχει το «τρελό» όνειρό του για μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Μαρόκο έχει ήδη γράψει ιστορία ως η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά , έχοντας αποκλείσει το Βέλγιο, την Ισπανία και την Πορτογαλία στην πορεία.

Το Μαρόκο θα επιδιώξει να γίνει το πρώτο αφρικανικό έθνος που θα φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έγραψε ιστορία για να γίνει η πρώτη αφρικανική ομάδα που θα γίνει ημιφιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έχουν επίσης σπάσει ένα άλλο ρεκόρ, όντας εν μέσω του μεγαλύτερου αήττητου σερί από αφρικανικό έθνος στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες μέχρι στιγμής.