Μουντιάλ 2022: Ραφίνια – Άλβαρες σε ενισχυμένες αποδόσεις* και καινούριο Pamestoixima.gr World Challenge!

Μουντιάλ 2022: Ραφίνια - Άλβαρες σε ενισχυμένες αποδόσεις* και καινούριο Pamestoixima.gr World Challenge!

Το Μουντιάλ 2022 μπαίνει στην τελική του ευθεία και το Pamestoixima.gr έχει ενισχυμένες αποδόσεις* και νέα σούπερ πρόκληση στο World Challenge.

Οι προημιτελικοί του Μουντιάλ 2022 έφτασαν, με το ενδιαφέρον Κροατία – Βραζιλία να κάνει την αρχή, για να ακολουθήσει το συναρπαστικό Ολλανδία – Αργεντινή. Στόχος των ομάδων να προκριθούν φυσικά στην ημιτελική φάση, ώστε να έρθουν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο πολυπόθητο τρόπαιο.

Κροατία – Βραζιλία και Ολλανδία – Αργεντινή με Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα**, Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με Ραφίνια στο 3.25 και Άλβαρες στο 3.50

Στο πρώτο ζευγάρι αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ως ξεκάθαρο φαβορί τη Βραζιλία, αλλά και οι Κροάτες έχουν δείξει πως δεν τα παρατούν εύκολα. Από τους παίκτες, ο Ραφίνια βρίσκεται και σε ενισχυμένη απόδοση (3.25) στο Pamestoixima.gr για να σκοράρει.

Στο παιχνίδι της βραδιάς, όλα είναι πιο ρευστά, αν και η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι φαίνεται να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις για τα καλά φέτος. Το «αστέρι» της «αλμπισελέστε», Χουλιάν Άλβαρες, είναι σε ενισχυμένη απόδοση (3.50) για να σκοράρει.

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Pamestoixima.gr World Challenge με σούπερ δοκιμασίες για το Μουντιάλ 2022

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε ομάδα είναι… on a mission! Και με το αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, World Challenge,  μπορείς να είσαι κι εσύ! Η δράση συνεχίζεται και σήμερα με μια μοναδική δοκιμασία να σε περιμένει για τα παιχνίδια των προημιτελικών!

Οι σούπερ δοκιμασίες σε περιμένουν καθημερινά μέχρι το τέλος του Μουντιάλ 2022 και μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης.

Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.