Κατάρ: Το πάρτι χλιδής κι ο… DJ(ibril) Cisse

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να έχει αλλάξει καριέρα, θα βρεθεί όμως στην καρδιά του ποδοσφαίρου για να εκτελέσει χρέη DJ στο ακριβότερο πάρτι του Κατάρ.

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ, Τζιμπρίλ Σισέ, θα είναι ο DJ του πιο ακριβού πάρτι που θα διεξαχθεί στο Κατάρ κατά την περίοδο του Μουντιάλ. Ο 41χρονος πλέον Σισέ έχει αφήσει για τα καλά το ποδόσφαιρο, ακολουθώντας τον δρόμο της μουσικής ως DJ και θα βρεθεί μεταξύ άλλων μουσικών στο συγκεκριμένο πάρτι στο ξενοδοχείο “Le Royal Meridien” της Ντόχα.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα “O’ Globo”, το ξενοδοχείο παρέχει πακέτα για VIP σουίτες έως και 15 άτομα, με δωρεάν ποτά, φαγητό και μουσικές παραστάσεις. Το εισιτήριο ανέρχεται στις 32.000 ευρώ, με το πάρτι να ξεκινά στις 20:00 η ώρα Ελλάδας και να ολοκληρώνεται στις 2:00 τα ξημερώματα.

Όπως έκανε γνωστό το ξενοδοχείο σε σχετική του ανακοίνωση, το «πιο αποκλειστικό πάρτι στο Κατάρ στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο θα είναι γεμάτο με διασημότητες και VIP καλεσμένους».