Για την έκπληξη με Βίλας-Μπόας το Μαρόκο

Μαρόκο

Ο Αντρές Βίλας-Μπόας δείχνει να είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας του Μαρόκο για την θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Λίγους μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ο νυν προπονητής Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, καθώς έχει πολύ κακές σχέσεις με τους περισσότερους παίχτες και κυρίως με τα αστέρια της ομάδας,τον Ζίγιες και τον Μαζραουί, οι οποίοι δήλωσαν στην διοίκηση ότι με τον Βόσνιο στο τιμόνι οι ίδιοι δεν θα αγωνιστούν ξανά με τα χρώματα του Μαρόκο.

Έτσι οι Μαροκινοί αποφάσισαν να στραφούν σε άλλες λύσεις για τον πάγκο και σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο επικρατέστερος στόχος είναι ο άλλοτε προπονητής των Μαρσέιγ και Πόρτο, Αντρές Βίλας-Μπόας. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης πως οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρχουν και εξελίξεις.

Μένει να αποδειχθεί αν οι φήμες θα γίνουν πράξη και ο Πορτογάλος τεχνικός βρει την νέα πρόκληση στην καριέρα του μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μαρσέιγ τον Ιανουάριο του 2021.