Ο Πίκφορντ, οι Άγγλοι διεθνείς και το Fortnite

Οι επιδόσεις μερικών Άγγλων διεθνών είναι εντυπωσιακές και στα video games.

Δεν είναι μυστικό ότι οι επαγγελματίες αθλητές θέλουν να αφιερώνονται στα παιχνίδια κατά καιρούς κατά τη διάρκεια τουρνουά – και ο τερματοφύλακας της Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον και της Αγγλίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022, αλλά έφερε επίσης μαζί του τον προσαρμοσμένο φορητό υπολογιστή του για να παίξει βιντεοπαιχνίδια όπως το Fortnite στον ελεύθερο χρόνο του. Το στήσιμό του αποκαλύφθηκε στο τελευταίο βίντεο της ομάδας της Αγγλίας στο YouTube.

Στο βίντεο, ο δημοσιoγράφος ανέφερε μια βαλίτσα που έφερε μαζί του ο Πίκφορντ στο Κατάρ. Ο τερματοφύλακας εξήγησε ότι μέσα ήταν ένας φορητός υπολογιστής με μια προσαρμοσμένη ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης. Ο Πίκφορντ είπε ότι χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή πίσω στο σπίτι και κάθε φορά που λείπει, έπρεπε να αρκεστεί σε μια μικρή οθόνη φορητού υπολογιστή. Αλλά τώρα έχει αναβαθμίσει τη ρύθμισή του.

Στη συνέντευξη, ο Πίκφορντ είπε ότι το Fortnite είναι ένα από τα παιχνίδια που του αρέσει να παίζει στο Κατάρ. Το battle royale ήταν μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των παικτών της Αγγλίας και κατά τη διάρκεια του Euro 2020, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρυσι. Ο Χάρι Κέιν, ο Ντέλε Άλι, ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Τζέσι Λίνγκαρντ είπαν ότι θα παίξουν το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του τουρνουά, με τους δύο πρώτους να μεταδίδουν μερικούς από τους αγώνες τους.