Προέβλεψε ακριβές σκορ ο πρόεδρος της Γαλλίας

«Γκουρού» του στοιχήματος ο Εμανουέλ Μακρόν

Σε… γκουρού του στοιχήματος εξελίσσεται ο Εμανουέλ Μακρόν! Ο πρόεδρος της Γαλλίας πριν από τη σέντρα του αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας με την Πολωνία για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022 έκανε την πρόβλεψη για την έκβαση του ματς και τα έπιασε όλα!

Είπε ότι η Γαλλία θα νικήσει με 3-1 κι ότι θα σκοράρουν ο Λεβαντόβσκι, ο Μπαπέ και πιθανότατα κι ο Ζιρού. Όπως ακριβώς συνέβη δηλαδή. Μάλιστα για να πιάσει ο Γάλλος πρόεδρος το «στοίχημα» χρειάστηκε η διπλή εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόβσκι στο φινάλε καθώς αρχικά απέκρουσε ο Γιορίς, ο οποίος όμως είχε φύγει απ’ την προβλεπόμενη θέση.

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως και ο Μπαπέ, πιθανότατα και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία. Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», δήλωσε ο Μακρόν, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι συνομιλεί με τον Ντεσάν μετά από κάθε παιχνίδι: «Μιλάμε πάντα μετά το ματς. Βρίσκω πολύ δυνατή και σταθερή την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ντιντιέ Ντεσάν, στην εμπειρία του, στο know-how του».