Νεϊμάρ: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του

Ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συμμετοχή του Νεϊμάρ, και του Άλεξ Σάντρο

Ο Τίτε θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους τραυματίες, καθώς στα “πιτς” παρέμειναν οι Νεϊμάρ, Άλεξ Σάντρο και Ντανίλο. Για τον Βραζιλιάνο αστέρα και τον μπακ της Γιουβέντους άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη συμμετοχή τους, αλλά ο Ντανίλο είναι πιο κοντά στην επιστροφή του.

Μετά το παιχνίδι με το Καμερούν ο γιατρός της σελεσάο, Ροντρίγκο Λάσμαρ, ανέφερε για τους Νεϊμάρ και Σάντρο: “Έχουμε ακόμα 72 ώρες για το επόμενο παιχνίδι. Ας βασιστούμε στο ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Έχουμε ακόμα πιθανότητες και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η μετάβαση.

Δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα γίνει το Σάββατο και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ποια θα είναι η αντίδρασή τους σε αυτό. Από αυτό εξαρτάται αν θα μπορούν να παίξουν“.

Να σημειωθεί ότι από το παιχνίδι με το Καμερούν αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού ο Άλεξ Τέλες, ο οποίος μάλιστα έκλαιγε από τις ενοχλήσεις στο γόνατό του και θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Γκάμπριελ Ζεσούς που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.