Με Αργεντινή και Μέσι πάνω από 2.00

Προγνωστικά Μουντιάλ

Η νοκ-άουτ φάση ξεκινάει και ο #Agritakis επανέρχεται στα προγνωστικά Μουντιάλ με την αναμέτρηση της Αργεντινής κόντρα στην Αυστραλία.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Η στήλη δεν έχει πάει καλά στα προγνωστικά της στους ομίλους του Μουντιάλ, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά. Οι επιλογές από την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Αυστραλία είναι εξαιρετικές για… ρεφάρισμα.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αργεντινή – Αυστραλία

Παρά το «σοκ» της πρεμιέρας η Αργεντινή έδειξε το πρόσωπο που όλοι περιμένανε. Η «παρέα» του Λιονέλ Μέσι με 2 ισάριθμες νίκες κόντρα σε Μεξικό και Πολωνία αφενός «σφράγισε» τη παρουσία της στη φάση των «16» του θεσμού και αφετέρου κατέκτησε και την 1η θέση του 4ου ομίλου. Αντίπαλος η μαχητική Αυστραλία.

Τα «καγκουρό» μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θεωρούνται. Στην αναμέτρηση με τη Γαλλία αδίκησαν απίστευτα τους εαυτούς τους με το «βαρύ» 4-1 ενώ κόντρα σε Αυστραλία και Δανία είχαν την λεπτομέρεια και με 2 νίκες εξασφάλισαν την παρουσία τους στην επόμενη φάση για πρώτη φορά μετά το, μακρινό, 2006.

Στη σημερινή αναμέτρηση, όμως, είναι αλλιώς. Η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί έχοντας την ψυχολογία στα ύψη. Αυτό θα συμβεί και στον αγωνιστικό χώρο. Γι’αυτό επιλέγουμε το Over 2,5 γηπεδούχου με απόδοση 2.10 στην Novibet. Αν οι λατινοαμερικάνοι βρουν νωρίς το πολυπόθητο γκολ είναι πιθανό να «ανοίξει» η άμυνα των Αυστραλών.

Η έτερη επιλογή από την αναμέτρηση αυτή αφορά τον Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τα έκανε… όλα κόντρα στην Πολωνία εκτός από το σκοράρισμα. Κάτι τέτοιο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να συμβεί στην αποψινή αναμέτρηση. Έτσι το 2+ γκολ του Αργεντινού με απόδοση 4.00 στη Novibet είναι μία ιδιαίτερα δυνατή τιμή που αξίζει το ποντάρισμα μας.

Καλή επιτυχία σε όλους σε ότι κι αν επιλέξετε.

Μονό
21:00
Αργεντινή - Αυστραλία
Over 2,5 goal Αργεντινή
2.15
Μονό
21:00
Αργεντινή - Αυστραλία
Λιονέλ Μέσι 2+ γκολ
4.00