Βλάχοβιτς: “Ψέματα τα περί ερωτικού σκανδάλου”

Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να έχει εμπλακεί σε σχέση με τη σύζυγο του συμπαίκτη του Πρέντραγκ Ράικοβιτς ο άσος της Γιουβέντους.

Τέλος θέλησε να δώσει στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με σύζυγο συμπαίκτη του ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, με δήλωσή του στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ελβετία.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες σχετικά με ενδεχόμενη σχέση του Βλάχοβιτς με την Άνα Ράικοβιτς, η οποία είναι παντρεμένη με τον τερματοφύλακα της εθνικής Σερβίας Πρέντραγκ Ράικοβιτς.

Ο Βλάχοβιτς ξεκίνησε την τοποθέτησή του στην συνέντευξη τύπου με το παρακάτω σχόλιο:

“Λυπάμαι που πρέπει να ξεκινήσω έτσι μία συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ό,τι γράφετε και διαβάζετε για μένα δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε γιατί είναι παράλογο. Γράφονται από ανθρώπους που βαριούνται και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους. Η βασική τους δουλειά αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν κακό στην εθνική. Εμείς είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ”, είπε αρχικά ο Βλάχοβιτς για να προσθέσει:

“Αυτές οι ιστορίες είναι γελοίες. Θέλω απλώς να προστατεύσω το όνομά μου και την ακεραιότητά μου, οπότε θα κινηθώ νομικά αν χρειαστεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. ‘Ηλπιζα ότι ο κόσμος θα υποστήριζε την ομάδα πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα, αλλά αντ’ αυτού είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Πρόκειται για άτομα με κενά βιογραφικά που δεν πέτυχαν τίποτα, αλλά ούτε αυτό θα το πετύχουν. Πάντα ήταν μικροί άνθρωποι και το αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα”.