Βρίσκουν σκορ οι Καμερουνέζοι

Προγνωστικά Μουντιάλ

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος δίνει τα προγνωστικά Μουντιάλ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων με δύο σημεία στο 1.80.

Καλησπέρα σε όλους. Αρχή ακόμα μίας μουντιαλικής ημέρας, δίνουμε τα προγνωστικά μας για δύο παιχνίδια στο πρώτο άρθρο της ημέρας. Εστίαση στη μάχη πρόκρισης της Γκάνας με την Ουρουγουάη αλλά και στο παιχνίδι του Καμερούν με την Βραζιλία. Σκέψεις, ανάλυση και προγνωστικά Μουντιάλ σε ένα κείμενο με στοιχηματικές προβλέψεις. προγνωστικά μουντιάλ

Η προσωπικότητα μπορεί να κάνει την διαφορά

Αρχή με τον αγώνα της Γκάνας με την Ουρουγουάη. Απογοήτευση για τη «σελέστε», η οποία στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν άγευστη και δίκαια δεν έχει πάρει κάποια νίκη. Μία ομάδα που ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές εξαιτίας του συνδυασμού εμπειρίας και ταλέντου που διαθέτει ωστόσο ο Αλόνσο έστω και αργά καλείται να βγάλει την ομάδα μπροστά. Σημαντική η χρησιμοποίηση του Ντε Αρασκαέτα, ακόμα πιο κρίσιμη η εύρεση λύσεων από τις παλιοσειρές Καβάνι – Σουάρεζ.

Η Γκάνα από την άλλη, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και εξαιτίας της γνωστής ιστορίας του 2010, έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να αποκλείσει τη «σελέστε». Παράλληλα ο συνδυασμός της με μία νίκη-πρόκριση θα σημάνει πολλά για το ποδόσφαιρο της χώρας. Βέβαια έδειξε και με την Πορτογαλία, πως δεν έχει την εμπειρία που απαιτείται σε τέτοια ματς. Είναι μία καλή ομάδα που όμως έχει αφέλεια και το ποδόσφαιρο που προτιμάει, εκθέτει αρκετές φορές τις αμυντικές της γραμμές.

Κακά τα ψέματα δεν μας έχει πείσει η Ουρουγουάη έως τώρα. Ωστόσο πρόκειται για μία Λατινοαμερικάνικη ομάδα που στα δύσκολα συσπειρώνεται. Διαθέτει εμπειρία και προσωπικότητα που ενδέχεται να την οδηγήσουν σε μία νίκη κόντρα σε ένα σύνολο αρκετά γρήγορο που όμως δεν έχει την σταθερότητα που απαιτείται. Ρίσκο αλλά το διπλό στο 1.91 το τιμάμε, εξάλλου είδαμε σε όλες τις προκρίσεις μέχρι στιγμής που η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο και πάει για ένα αποτέλεσμα, εκείνη νικάει.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Μία τελευταία ζαριά για το Καμερούν

Πάμε και στο βραδινό αγώνα του Καμερούν με τη Βραζιλία. Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε η «σελεσάο», νικώντας την Ελβετία. Παρόλα αυτά το σύνολο του Τίτε έχει πολλές και σημαντικές απουσίες ενώ ο προπονητής της ομάδας θα δοκιμάσει νέα συστήματα και καινούργιους παίκτες ώστε να προφυλαχθούν οι βασικοί.

Από την άλλη οι Αφρικανοί θέλουν μόνο την νίκη για να ελπίζουν. Σε περίπτωση που κερδίσουν και δεν συμβεί αυτό για τους Ελβετούς, τότε περνούν στην επόμενη φάση εξαιτίας της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Σπουδαίο σενάριο σίγουρα αλλά χρειάζεται μία υπέρβαση για να πραγματοποιηθεί. Ο Ριγκομπέρτ Σονγκ που έκοψε τον Ονανά, ετοιμάζει όλα του τα επιθετικά όπλα για το ματς, με τους Αμπουμπακάρ και Μοτίνγκ να ετοιμάζονται ως βασικοί. Θα βρει ευκαιρίες σε μία καινούργια σχετικά άμυνα και θα δοκιμάσει να πιέσει.

Το Καμερούν θα κυνηγήσει το ματς, μπορεί να βάλει δύσκολα στη Βραζιλία με ένα γκολ. Το οver 0,5 γκολ Καμερούν προκρίνεται στις επιλογές μας, στο 1.80.

Μονό
17:00
Γκάνα - Ουρουγουάη
2
1.91
Μονό
21:00
Καμερούν - Βραζιλία
Καμερούν over 0,5
1.80