Ο Μουσιάλα είναι ο νέος Μέσι σύμφωνα με τον Λόταρ Ματέους

Ο Λοτάρ Ματεούς σε πρόσφατες δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Μουσιάλα.

Ο Λόταρ Ματέους είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός έγραψε τη δική του ιστορία με τις φανέλες των Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου. Κάτι που φυσικά ισχύει και για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Άλλωστε αυτός ήταν ο αρχηγός όταν τα «πάντσερ» νίκησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990 την Αργεντινή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου! Ωστόσο, το σύνολο που έχουν παρατάξει στα γήπεδα του Κατάρ δεν είναι τόσο καλό. Η τωρινή «φουρνιά» δείχνει πολύ κατώτερη σε σχέση με άλλες κατά το παρελθόν.

Ο Ματέους, όμως, δεν ανησυχεί, αφού έχει να πει μόνο καλά λόγια για τον Τζαμάλ Μουζιάλα. Ο νεαρός μέσος της Μπάγερν Μονάχου κάνει πράγματα και θαύματα φέτος. Ο19χονος είχε περάσει και από την εθνική Αγγλίας πιο παλιά, είναι από εκείνους που ξεχωρίζουν -για καλό λόγο πάντα- από τη Γερμανία.

Ο παλαίμαχος άσος όταν τον είδε με την Ισπανία δεν «μάσησε» τα λόγια του. Μάλιστα, τόνισε ότι η εθνική Γερμανίας έχει τον δικό της… Λιονέλ Μέσι, λέγοντας ότι: «Ο Μέσι είναι ένας απίθανος και μοναδικός παίκτης. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι ο Μουζιάλα με όλα αυτά που κάνει όταν έχει την μπάλα στα πόδια του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μου τον θυμίζει πάρα πολύ.

Η Γερμανία έχει έναν δικό της “Μέσι” και σίγουρα στο μέλλον μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος», τα λόγια του.