Αργεντινή: Ευρωπαϊκό τουρ και τρία φιλικά τον Ιούνιο η «Αλμπισελέστε»

Μουντιάλ

Νέα φιλικά για την Αργεντινή στο πρώτο μισό του Ιουνίου, ενόψει του Μουντιάλ 2022 που θα ξεκινήσει το Νοέμβριο.

Δύο καινούργιους αντιπάλους φαίνεται πως θα έχει η Αργεντινή τον Ιούνιο.

Η «Αλμπισελέστε» θα πατήσει σε Ευρωπαϊκό έδαφος τη 31η Μαΐου, αφού μία μέρα μετά θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για το Finalissima στο Wembley του Λονδίνου, με το ρεπορτάζ να λέει πως θα παραμείνει εκεί για περίπου μία εβδομάδα.

Το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ευρώπης θα είναι το πρώτο μιας τετράδας αγώνων που θα δώσουν αυτοί της Λατινικής Αμερικής, σε μια προσπάθεια του Scaloni να έχει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα του ρόστερ εν όψει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της AFA είναι κοντά στο να κλείσουν φιλικό με το Ισραήλ στο «Σάμι Όφερ» της Χάιφα, με τους Αργεντίνους να περνάνε τρία βράδια στη χώρα πριν αναχωρήσουν για Αυστραλία και τη Μελβούρνη, εκεί που στις 10 του μήνα θα τους περιμένει η μεγάλη αντίπαλός τους, Βραζιλία.

Η παραμονή της «Αλμπισελέστε» στην Ανατολή μάλλον θα πάρει παράταση, αφού υπάρχουν συζητήσεις και με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Κορέας για τη διοργάνωση φιλικού στις 15 Ιουνίου, πιθανότατα στη Σεούλ.

Αυτή θα είναι και η τελευταία συγκέντρωση των Αργεντίνων μέχρι τη διακοπή του Σεπτέμβρη, όταν θα ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα φιλικά με Ελ Σαλβαδόρ και μία εκ των Καναδά και ΗΠΑ.