Το Κατάρ θα «χτυπήσει» το ματς

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ο Fidel ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ και στην πρώτη ημέρα της τρίτης αγωνιστικής, ποντάροντας σε κάρτες.

Χαίρεται. Δεν πέρασε η επιλογή για την ισοπαλία στο ημίχρονο στο χθεσινό Νότια Κορέα – Γκάνα, ενώ το ασιατικό ποντάρισμα στο Βραζιλία – Ελβετία μας επέστρεψε το ποντάρισμά μας. Τα προγνωστικά Μουντιάλ όμως δεν σταματούν σε μία άσχημη ημέρα, γι’ αυτό προχωράμε.

Στη σημερινή ημέρα ανοίγει η τρίτη -και τελευταία- αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Στην τρίτη και τελευταία στροφή των ομίλων, άλλες ομάδες θα έχουν εύκολο έργο, άλλες έχουν προκριθεί, ενώ άλλες βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο, όπως για παράδειγμα το Βέλγιο και η Γερμανία.

Θα σταθώ στην αναμέτρηση της Ολλανδίας απέναντι στους οικοδεσπότες του Κατάρ. Έχουν αποκλειστεί οι τυπικά φιλοξενούμενοι, θέλουν όμως να ολοκληρώσουν την πορεία τους με μία καλή εμφάνιση. Διόλου εύκολο το έργο τους, απέναντι στους «οράνιε» που δεν έχουν θέλξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές και ψάχνουν νίκη, ώστε να «κλειδώσουν» την πρωτιά στους ομίλους.

Ευδιάκριτη και χαοτική η διαφορά ποιότητας. Η κατοχή και οι πρωτοβουλίες θα ανήκουν στους Ευρωπαίους, από τους οποίος θα κριθεί εν πολλοίς το τελικό αποτέλεσμα και η έκβαση του σκορ. Εκτιμώ πως ο Φαν Χάαλ θα παρατάξει με ελάχιστες αλλαγές την ομάδα του, θα ρίξει στη μάχη τον Ντεπάι ώστε να του δώσει ρυθμό, ενώ οι Χάκπο, Μπεργκβάιν και Μπεργκχάους μοιάζουν ακλόνητοι.

Για να συνοψίσω και να περάσω στα προγνωστικά Μουντιάλ μου. Η Ολλανδία πιστεύω θα δώσει ρυθμό, ένταση και ταχύτητα στην αναμέτρηση. Οι Καταριανοί θα πρέπει να βρουν τρόπο να ακολουθήσουν το ρυθμό τους, να τους φτάσουν σε τρεξίματα και να καλύψουν τους διαδρόμους. Δεν θα κάνουν λίγα φάουλ και εκτιμώ πως δεν θα λείψουν οι κάρτες. Ιδίως για τους Καταριανούς, οι οποίοι πιθανότατα θα μαζέψουν τις περισσότερες.

Ειδικό
17:00
Ολλανδία - Κατάρ
Χάντικαπ Καρτών: Κατάρ - 0,5
1.82