Με φόντο τα φαβορί

προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Επιλογές σε σημεία και ειδικά για τον Αργυρόπουλο για τα σημερινά παιχνίδια με φόντο τα φαβορί.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Έχουμε δει τα πάντα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκπλήξεις, ανατροπές και καμιά ομάδα δεν θεωρείται φαβορί.. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ λοιπόν.

Προγνωστικά Μουντιάλ από 7ο και 8ο όμιλο

Θα ξεκινήσω από το πρώτο παιχνίδι της ημέρας. Η Σερβία κόντρα στο Καμερούν. Αμφότεροι θέλουν νίκη καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν. Οπότε αυτό το παιχνίδι είναι τελικός και για τους δύο. Οι Σέρβοι είναι καλύτεροι όμως πρέπει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν προβάδισμα για την δεύτερη θέση. Το διπλό στο 1.71 είναι οριακό και αξίζει το ποντάρισμα μας. Από την άλλη το Καμερούν λογικά θα παραταχθεί με τον Αμπουμπακάρ στην κορυφή της επίθεσης που είναι και το λογικό αφού κυνηγάει το γκολ. Οι Σέρβοι έχουν την ποιότητα μπροστά με τους Μίτροβιτς, Τάντιτς και Κόστιτς να δημιουργούν πολλά ρήγματα.

Στις 21:00 έχουμε το Πορτογαλία – Ουρουγουάη. Ίσως από το πιο σκληρά παιχνίδι στην διοργάνωση. Την 1η αγωνιστική έδειξαν και οι δύο τις αδυναμίες τους. Η Πορτογαλία έχει τον πρώτο λόγο καθώς είναι πιο νεανική ομάδα και έχει την ποιότητα. Ο Ρονάλντο το έχει πάρει εγωιστικά όλο αυτό που έγινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Ουρουγουανοί δεν μπορούν να δημιουργήσουν, τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Νότια Κορέα αν και ήταν άτυχοι με δύο δοκάρια. Θα προσπαθήσουν να εκνευρίσουν τους Πορτογάλους και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Δηλαδή να δημιουργήσουν συνθήκες δύναμης πάθους και σκληρότητας στο ματς. Οπότε, να πάρει περισσότερες κάρτες η Ουρουγουάη δηλαδή ένα χάντικαπ – 0,5 για τους Λατίνους στο 1.91.  είναι ένα καλό και έξυπνο ποντάρισμα. Ακόμη θα επιλέξω τον άσο στο 1.95

Μονό
12:00
Καμερούν - Σερβία
2
1.71
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ουρουγουάη
1
2.02
Ειδικό
21:00
Πορτογαλία - Ουρουγουάη
Χάντικαπ Καρτών: Ουρουγουάη - 0,5
1.91