Κροατία – Καναδάς μέχρι 7.00

Προνγωστικά Μουντιάλ

Πρεμιέρα στα προγνωστικά Μουντιάλ για τον Μακράκη με ενδιαφέρουσες επιλογές που ξεκινάνε από 1.68 και φτάνουν στο 7.00.

Πέρασε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων, είδαμε τις ομάδες και ήρθε η ώρα να μπούμε στο παιχνίδι για προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Κροατία – Καναδάς

Ο Καναδάς έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στο Βέλγιο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κυριαρχούσε στο παιχνίδι παίζοντας σαν φαβορί. Έχασε πέναλτι ο Ντέιβις, αλλά οι Καναδοί δικαίως διαμαρτύρονται για τουλάχιστον άλλη μία καθαρή παράβαση. Θέλουν να διατηρήσουν την ίδια επιθετικότητα και να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους κρατήσεις εντός διεκδίκησής της πρόκρισης.

Η Κροατία ήταν άνοστη κόντρα στο Μαρόκο. Δεν απείλησε, δεν απειλήθηκε ιδιαιτέρως, αλλά στον αγωνιστικό χώρο φαινόταν κατώτερη από το Μαρόκο. Το λέω από το Μάιο πως οι ομάδα του Μόντριτς δεν μου γεμίζει το μάτι και πιστεύω πως θα αποκλειστεί.

Όπως καταλάβατε, πρώτη επιλογή στα προγνωστικά θα είναι η διπλή ευκαιρία της ομάδας του Τζον Χέρντμαν. Από εκεί και πέρα, δύο ειδικές επιλογές. Η πρώτη είναι να κάνουν οι Καναδοί περισσότερες τελικές. Φάνηκε και στο παιχνίδι με το Βέλγιο πως δεν φοβούνται να πάρουν σουτ και δημιουργούν εύκολα φάσεις, αλλά δεν έχουν κάποιον «γκολτζή». Δεύτερη επιλογή και πιο πολύ fun bet, είναι το γκολ από πέναλτι για τους Αμερικανούς. Δεν πήραν ό,τι δικαιόντουσαν τις προάλλες, θα ξεχρεώσουν σήμερα.

Μονό
18:00
Κροατία - Καναδάς
Χ2
1.67
Ειδικό
18:00
Κροατία - Καναδάς
Καναδάς να σκοράρει με πέναλτι
7.01