Βαλένσια: “Ελπίζω να παίξω με την Σενεγάλη”

Ο στράικερ του Εκουαδόρ δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς με την Σενεγάλη, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Ο Ένερ Βαλένσια είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Εκουαδόρ, έχοντας πετύχει και τα τρία γκολ της ομάδας του με τα οποία διεκδικεί την πρόκριση. Ωστόσο, η αποχώρηση του με φορείο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ολλανδία προκάλεσε ανησυχία.

«Με πονούσε λίγο σήμερα το πόδι μου, αλλά έπαιξα παρά τον πόνο. Εάν μπορέσω να παίξω με την Σενεγάλη την Τρίτη, ελπίζω να είμαι καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και να συνεχίσουμε να είμαστε δυνατοί, να κάνουμε μεγάλα όνειρα. Η αλήθεια είναι, ότι πάμε καλά στον όμιλο. Έχουμε πολλή αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θα προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα γνωρίζοντας ότι θα είναι τελικός» τόνισε ο 33χρονος επιθετικός της Φενερμπαχτσέ.

Ο Βαλένσια σημείωσε τα δύο γκολ της νίκης απέναντι στο Κατάρ αλλά και το τέρμα με το οποίο ο Ισημερινός ισοφάρισε το ματς με την Ολλανδία για το τελικό 1-1. Με τέσσερις βαθμούς, το Εκουαδόρ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, καθώς νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει την παρουσία του στους “16” του Μουντιάλ.