Στήριξη στην Ισπανία με δυνατά σημεία

Προγνωστικά Μουντιάλ

Μετά από μία μίνι αποχή ο #Agritakis επιστρέφει με προγνωστικά Μουντιάλ και την αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γερμανία για τον 5ο όμιλο.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Οι επιλογές της στήλης τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν επιτυχία. Επανερχόμαστε με ένα πολύ δυνατό σημείο από το αποψινό ντέρμπι της Ισπανίας με τη Γερμανία για τον 5ο όμιλο. προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ισπανία – Γερμανία

Το ξεκίνημα της «ρόχα« στη διοργάνωση ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικό. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε «φιλοδώρησε» με 7 (!) γκολ την Κόστα Ρίκα πιάνοντας στάνταρ απόδοσης που θύμισαν… άλλες εποχές. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε ότι διαθέτει όλα τα «φόντα» και όλες τις περγαμηνές για μεγάλη πορεία στο θεσμό. Τελευταία φορά που πέτυχε κάτι τέτοιο ήταν το 2010.

Όσον αφορά τα «πάντσερ» το σοκ της πρεμιέρας και της ήττας από την Ιαπωνία είναι «νωπό». Το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει το μέλλον τους στη διοργάνωση καθώς με ενδεχόμενη ήττα από την Ισπανία λένε πρόωρο «αντίο» στο τουρνουά όπως και πριν από 4 χρόνια στα γήπεδα της Ρωσίας. Η απουσία του εύκολου γκολ από τους επιθετικούς σε συνδυασμό με τη μέτρια προς κακή αμυντική λειτουργία έχουν κοστίσει αρκετά στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια.

Εμείς θα πάμε με τη μεριά των Ιβήρων, καθώς αφενός έχουν πολύ πιο «γεμάτο» ρόστερ και περισσότερη ποιότητα από τη Γερμανία και αφετέρου η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την εμφατική πρεμιέρα επί της Κόστα Ρίκα. Συνυπολογίζοντας όλα αυτά καταλήγουμε σε δύο πολύ δυνατά σημεία… στήριξης προς τη «ρόχα». Το ένα είναι ο άσος σε απόδοση 2.35 στο pamestoixima.gr και το άλλο είναι να σκοράρει η Ισπανία και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3.05 επίσης στο pamestoixima.gr

Καλή επιτυχία σε όλους σε ότι κι αν επιλέξετε.

Μονό
21:00
Ισπανία - Γερμανία
1
2.35
BET: 20 units
Μονό
21:00
Ισπανία - Γερμανία
Ισπανία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
3.05
BET: 20 units