Ξεκαθαρίζει η κατάσταση σε δύο ομίλους

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ από τον Γιάννη Αργυρόπουλο με αρκετές επιλογές από τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σε κάθε όμιλο. Κάθε παιχνίδι κρίνει και πρόκριση πλέον. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μου για το Μουντιάλ.

Στον τρίτο όμιλο η Σαουδική Αραβία αντιμετωπίζει την Πολωνία. Μετά την νίκη κόντρα στην Αργεντινή ξέρουν πως η πρόκριση είναι στο χέρι τους. Σε περίπτωση που δεν χάσουν απόψε αποκτούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα κόντρα στην Πολωνία. Οι Πολωνοί αν δεν κερδίσουν απόψε θα πρέπει να κερδίσουν την Αργεντινή και να την αφήσουν έξω ουσιαστικά, απίθανο σενάριο. Οπότε είναι τελικός το αποψινό παιχνίδι για την Πολωνία. Να είμαι ειλικρινείς δεν την πιστεύω. Οι Σαουδάραβες έχουν χημεία και μπορούν ακόμα και την νίκη πάλι ως αουτσάιντερ. Θα επιλέξω το Χ2 διπλή ευκαιρία μαζί με το under 3,5 στο 2.52. Μία ακόμα επιλογή που θα πάρω στα προγνωστικά Μουντιάλ είναι τα κόρνερ. Αξίζει το over 8,5 κόρνερ στο 1.82.

Τα φώτα όμως πέφτουν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Εκεί που η Αργεντινή είναι υποχρεωμένη να κερδίσει ώστε να αποφύγει το κάζο του αποκλεισμού. Θεωρώ πως η παρέα του Μέσι έχει πεισμώσει, θα βγάλει αντίδραση και θα την πληρώσει το Μεξικό. Οπότε νίκη Αργεντινής μαζί με over 1,5 στο 1.92.  Ακόμη σαν ειδικό στοίχημα θα δώσω το over 0,5 σουτ στο τέρμα για τον Ροντρίγκο Ντε Πολ, το αμυντικό χαφ της Αργεντινής στο 3.00.

Στον τέταρτο όμιλο κατευθείαν τα βλέμματα στρέφονται στο Γαλλία – Δανία. Οι Γάλλοι έπαιξαν άριστα κόντρα στην Αυστραλία ενώ οι Δανοί τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Τυνησία. Οι «μπλέ» δεν νομίζω να δυσκολευτούν και θα κερδίσουν κόντρα σε μια καλή ομάδα που όμως εμφάνισε αδυναμίες στην πρεμιέρα. Ο άσος στο 1.75 παίζεται.

 

Combo
15:00
Πολωνία - Σαουδική Αραβία
Χ2 & under 3,5
2.51
Κόρνερ
15:00
Πολωνία - Σαουδική Αραβία
Over 8,5 κόρνερ
1.82
Μονό
18:00
Γαλλία - Δανία
1
1.75
Combo
21:00
Aργεντινή - Μεξικό
1 & Over 1,5
1.92
Ειδικό
21:00
Aργεντινή - Μεξικό
Ντε Πολ over 0,5 σουτ στο τέρμα
3.00