Εμπιστοσύνη στη Τυνησία

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ από τον Παναγιώτη Μαυρόπουλο με δύο επιλογές από το ματς του 4ου ομίλου Τυνησία - Αυστραλία.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μέρες έχουμε να τα πούμε, πάμε λοιπόν στα γρήγορα να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με νίκη το όνειρο είναι υπαρκτό 

Ξεκινάμε από το πρώτο ματς της ημέρας, όπου η Τυνησία τυπικά υποδέχεται την Αυστραλία.  Οι Τυνήσιοι στην πρεμιέρα κόντρα στους Δανούς, παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και πήραν ένα πολύ σημαντικό βαθμό. Προσέγγισαν την αναμέτρηση με πάθος και αφοσίωση στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, χωρίς να αφήσουν πολλά περιθώρια για απειλές στην περιοχή τους.

Στην άλλη πλευρά, οι Αυστραλοί ξεκίνησαν ιδανικά στην πρεμιέρα τους, όμως μετά το 0-1 ακολούθησε κατηφόρα. Οι Γάλλοι ισοφάρισαν γρήγορα, πήραν και το προβάδισμα, με το τελικό 4-1 να είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. Πολλά θέματα στο αμυντικό κομμάτι για την Αυστραλία, που αν δεν τα βελτιώσει θα υποκύψει και σε άλλους διασυρμούς.

Αν οι Τυνήσιοι δείξουν την ίδια εικόνα με την αναμέτρηση κόντρα στους Δανούς, θα μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο και να μπορούν να ονειρεύονται μέχρι τέλους. Πάνω από τον διπλασιασμό ο άσος στo Pamestoixima.gr. Επίσης ως fun bet θα ποντάρω και στην ισοπαλία στο ημίχρονο, συνδυαστικά φυσικά με την νίκη της Τυνησίας στο τέλος.

Μονό
12:00
Τυνησία - Αυστραλία
1
2.25
Μονό
12:00
Τυνησία - Αυστραλία
Χ ημίχ. / 1 τελ.
4.75