Η πρώην Μις Κροατία «κολάζει» στο Κατάρ

Η Ιβάνα Κνολ συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα στο πρώτο ματς της Κροατίας στο Μουντιάλ 2022 με αντίπαλο το Μαρόκο (0-0).

Η σούπερ φαν του κροατικού ποδοσφαίρου Ιβάνα Κνολ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο καυτή οπαδός του Παγκοσμίου Κυπέλλου», ξέσπασε στο φετινό τουρνουά του Κατάρ, χαρακτηρίζοντάς το «τη χειρότερη οργάνωση στην ιστορία» αφού η ίδια και η συνοδεία της αντιμετώπισαν μια σειρά προβλημάτων στη Ντόχα.

Η πρώην Μις Κροατία, η οποία έγινε αίσθηση στο διαδίκτυο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί την απογοήτευσή της για τη διοργάνωση.

«Αυτό είναι καταστροφή!» έγραψε στην ιστορία της στο Instagram. «Λυπάμαι για όλους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω της χειρότερης διοργάνωσης στην ιστορία.

«Το περιβάλλον μου δεν πήρε κάρτα Hayya ακόμη και μετά από 20 ημέρες, παρόλο που έχει όλα τα εισιτήρια για τον τελικό», αναφερόμενος στο έγγραφο που απαιτείται από τους επισκέπτες που παρακολουθούν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο κράτος του Κόλπου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει καλυφθεί από διαμάχη τις τελευταίες ημέρες με καταγγελίες για ημιτελή διαμονή φιλάθλων και ένα backflip της τελευταίας στιγμής από τη Βασιλική Οικογένεια του Κατάρ σχετικά με την υπηρεσία αλκοόλ μέσα στα γήπεδα.

Εκτός από τα ζητήματα υποδομής, η ίδια η χώρα έχει προσελκύσει ευρεία κριτική για τις επιδόσεις της στα ανθρώπινα δικαιώματα, τη στάση απέναντι στις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και τους περίπου 6500 μετανάστες εργάτες που έχασαν τη ζωή τους κατασκευάζοντας τα γήπεδα και τα καταλύματα για το Κύπελλο.

Η Κνολ, η οποία λέει ότι αγαπούσε το ποδόσφαιρο από την παιδική της ηλικία, παρακολούθησε τον αγώνα Κροατίας-Μαρόκου την Τετάρτη και πόζαρε για φωτογραφίες με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα εμπνευσμένο από τη σημαία της Κροατίας.

Οι σύζυγοι και οι φίλες των Άγγλων παικτών έχουν προειδοποιηθεί να ντύνονται σεμνά ενώ βρίσκονται έξω στο Κατάρ, με χαμηλοκάβαλες μπλούζες και κοντές φούστες να απαγορεύονται αυστηρά στο αυστηρό ισλαμικό έθνος.

Οι WAGs έχουν πει ότι θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να φορούν ένα μαντήλι γύρω από το λαιμό τους, ώστε να μην αποκαλύψουν το στήθος τους ή πάρα πολύ από τη φιγούρα τους.

Μέχρι στιγμής η Κνολ δεν έχει προκαλέσει διεθνές περιστατικό με τις ενδυματολογικές της επιλογές.