Στις 13 & 14 Ιουνίου κρίνονται τα τελευταια «εισιτήρια» του Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022

Στις 13 και 14 Ιουνίου θα γίνουν γνωστές οι τελευταίες εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Η FIFA ανακοίνωσε την Τετάρτη (4/5) τις ημερομηνίες διεξαγωγής των playoff που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν το παζλ των 32 χωρών του Μουντιάλ 2022.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις αναμετρήσεις Αυστραλία – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με το νικητή να αντιμετωπίζει το Περού για το ένα εισιτήριο και Κόστα Ρίκα – Νέα Ζηλανδία για το άλλο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο «Αχμάντ μπεν Αλί» της Αλ Ραγιάν στο Κατάρ.

«Στις 13 Ιουνίου η νικήτρια του playoff Αυστραλία-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου στο στάδιο «Αχμάντ μπεν Αλί», θα αντιμετωπίσει το Περού. Την επόμενη μέρα, η Κόστα Ρίκα  θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία».

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής της 13ης Ιουνίου (Περού-Αυστραλία/Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) θα συμμετάσχει στον 4ο όμιλο μαζί με Γαλλία, Δανία και Τυνησία, ενώ ο νικητής της 14ης Ιουνίου (Κόστα Ρίκα-Νέα Ζηλανδία) θα τοποθετηθεί στον 5ο όμιλο μαζί με την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία.

Τέλος, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά playoff, η αναμέτρηση Σκωτία – Ουκρανία που αναβλήθηκε λόγω της ρωσικής εισβολής έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στις 5 του ίδιου μήνα την Ουαλία για μια θέση στο Μουντιάλ του 2022.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.