Με μάσκα ο Σον σε προπόνηση της Νότιας Κορέας

Επιστροφή εξπρές για τον Σον μετά τη χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο, με τον άσο της Τότεναμ να συμμετέχει στη προπόνηση με προστατευτική μάσκα.

Αναρρώνοντας από τραυματισμό στο πρόσωπο, ο αρχηγός της Νότιας Κορέας Σον Χέουνγκ-Μιν φόρεσε προστατευτική μάσκα κατά τη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης με την εθνική ομάδα στο Κατάρ την Τετάρτη. Μάλιστα η μαύρη μάσκα που φορούσε είχε τον αριθμό του “7” γραμμένο σε λευκό στα αριστερά

Ο Σον έφτασε στη Ντόχα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και έγινε ο τελευταίος Νοτιοκορεάτης στην 26μελή ομάδα που προσγειώθηκε στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο άσος της Τότεναμ υπβλήθηκε σε  χειρουργική επέμβαση για πολλαπλά κατάγματα γύρω από το αριστερό του μάτι στις 4 Νοεμβρίου, τρεις ημέρες μετά τη σύγκρουση με έναν αντίπαλο παίκτη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα UEFA Champions League.

Στη συνέχεια, πέντε ημέρες αργότερα, ο Σον βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει την προθυμία του να παίξει φορώντας προστατευτική μάσκα, αν αυτό είναι που χρειάζεται για να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.