Πλήρης στήριξη Σάντος σε Ρονάλντο

Για τα όσα είπε στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν

Απόλυτη κάλυψη προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συνέντευξη που παραχώρησε φτάνοντας στα άκρα του την κόντρα του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ, προσέφερε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη. Ο τεχνικός της Πορτογαλίας ανέφερε πως η συνέντευξη ήταν προσωπική και δεν επηρεάζει την προετοιμασία και τους παίκτες της ομάδας. Υπογράμμισε πως ο Ρονάλντο χρίζει καθολικού σεβασμού αφού μίλησε σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν παίκτης.

«Όπως είπε χθες ο Ζοάο Μάριο, έχουμε συνηθίσει σε τέσσερις με πέντε ερωτήσεις σε κάθε συνέντευξη Τύπου για τον Ρονάλντο. Είναι μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει με εμάς ή την Εθνική Ομάδα. Ο ίδιος αποφάσισε να δώσει μία προσωπική συνέντευξη, πολύ προσωπική θα έλεγα. Δεν μιλάει για την εθνική ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε. Θα πρέπει να υπάρχει ανοχή, δεν βλέπω μάλιστα κάποιον μέσα στην ομάδα να σκέφτεται αυτό το θέμα ή να το σχολιάζει. Δεν με ενδιαφέρει για το τι λέγεται εκτός ομάδας, ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που λέγονται εντός της ομάδας μου. Η συνέντευξή του δεν μας επηρεάζει καθόλου, οπότε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του να την δώσει. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά σας να ρωτάτε, όμως εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου στη δική μου δουλειά»

Ο Σάντος πρόσθεσε πως ο CR7 θα λείψει από το φιλικό με την Νιγηρία λόγω στοματικών διαταραχών, θα είναι πανέτοιμος όμως για την πρεμιέρα της Πορτογαλίας απέναντι στην Γκάνα.