Τα «κρούσματα» της Γκάνας συνεχίζονται

Νέα Γκάφα από τους Γκανέζους οι οποίοι σύμφωνα με εγχώρια δημοσιεύματα ξέχασαν τις φανέλες της ομάδας για το Μουντιάλ πίσω στη Γκάνα.

Πολλές ομάδες σκοπεύουν να αφήσουν το στίγμα τους στο φετινό Μουντιάλ με τις επιδόσεις τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Όχι όμως και οι φίλοι μας οι Γκανέζοι. 

Όλα ξεκινούν με τις προεπιλογές των ομάδων, με τους περισσότερους τεχνικούς να διαλέγουν 30 άντε σε μερικές περιπτώσεις 40 παίχτες στις προεπιλογές των ομάδων. Όχι όμως ο Γκανέζος τεχνικός ο οποίος κάλεσε… όλη τη Γκάνα με τη προεπιλογή να αποτελείται από 55 παίχτες!! Όλα καλά μέχρι εδώ, δικαίωμα του φυσικά να καλέσει όσους θεωρεί απαραίτητο, αλλά με τη προϋπόθεση μέχρι τις 14 Νοεμβρίου να έχει αποφασίσει τη τελική λίστα με τους μάξιμουμ 26 ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την Γκάνα.

Αλλά τα τραγελαφικά δε σταματούν εκεί. Ενώ όλες οι ομοσπονδίες είχαν δηλώσει τη λίστα τους μέχρι την εκπνοή του χρόνου, στην ομοσπονδία της Γκάνας ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εν τέλει με δύο ώρες καθυστέρηση η λίστα ανακοινώθηκε, με τη δικαιολογία ότι το αεροπλάνο του προπονητή άργησε να προσγειωθεί στη Γκάνα και φυσικά η λίστα ήταν μαζί του!

Βέβαια δε θα μας άφηναν χωρίς νέο «κρούσμα» οι χαλαροί Γκανέζοι. Νέα τεράστια γκάφα διέρρευσε από δημοσιογράφους της χώρας, καθώς η αποστολή της ταξίδεψε στο Κατάρ για το Μουντιάλ ξεχνώντας τις φανέλες της πίσω και υπάρχει κίνδυνος να χάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας της με την Πορτογαλία στα χαρτιά.

Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι από την αφρικανική χώρα, η αποστολή των «Black Stars» ξέχασε πίσω τις εμφανίσεις της ομάδας

Οι φανέλες αναμένεται να αποσταλούν στο Κατάρ μέσω των ταχυδρομείων της Γκάνας. Όμως, οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται συχνά στα ταχυδρομεία της χώρας εγκυμονούν τον κίνδυνο να μην έχει η Εθνική τις εμφανίσεις της στο πρώτο παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Πορτογαλία στις 24 Νοεμβρίου.

Το… «ευτύχημα» στην όλη κατάσταση για την Γκάνα είναι πως βρίσκεται στον όμιλο Η, τον τελευταίο από τους 8 της διοργάνωσης. Έτσι θα αγωνιστεί τελευταία στην 1η αγωνιστική, οπότε έχει λίγες μέρες μπροστά της για να αποφύγει το πρωτοφανές κάζο.

Από τη μεριά της, η ομοσπονδία της Γκάνας φυσικά διέψευσε το δημοσίευμα και αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Όλοι εμείς απολαμβάνουμε όσα συμβαίνουν και είμαστε εν αναμονή των όποιων εξελίξεων…