Τα βήματα εγγραφής στο ΑΝΤ1+

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ 2022. Δείτε με ποιον τρόπο θα εγγραφείτε στο ΑΝΤ1+ ώστε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια.

Για πρώτη φορά, ένα συνδρομητικό κανάλι – ο ΑΝΤ1+ και όχι η ΕΡΤ – θα μεταδώσει στην Ελλάδα τους αγώνες του Μουντιάλ, πράγμα που προϋποθέτει εγγραφή προκειμένου να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει τα ματς. Την Κυριακή, στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022, τον αγώνα Κατάρ – Ισημερινού, στις 18.00, θα μεταδώσει τόσο ο ΑΝΤ1, όσο και ο ΑΝΤ1+.

Την επόμενη μέρα, θα πραγματοποιηθούν τρία παιχνίδια: Στις 15.00 το Αγγλία – Ιράν, στις 16.00 το Σενεγάλη – Ολλανδία και στις 21.00 το ΗΠΑ – Ουαλία και μόνον το τελευταίο θα μεταδοθεί από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1, από την οποία θα μεταδοθούν συνολικά 32 ματς. Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου ως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα μεταδίδονται καθημερινά 4 αγώνες για την φάση των Ομίλων.

Εδώ βρίσκεις μία μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Στις 3 Δεκεμβρίου ξεκινούν τα παιχνίδια νοκ άουτ – η φάση των 16 – στις 9 του μήνα τα προημιτελικά , στις 13 και 14 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί , στις 17 ο μικρός τελικός και στις 18 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. Σημειώνεται από τα προημιτελικά ως τον τελικό του Μουντιάλ 2022, τα ματς θα μεταδίδονται και από την ελεύθερη συχνότητα του καναλιού.

To κόστος για την συνδρομή

Το πρόγραμμα ΑΝΤ1+ κοστίζει 19,99€ για 6 μήνες, με εφάπαξ χρέωση που πραγματοποιείται κατά την εγγραφή. Η νέα 6μηνη συνδρομή αντιστοιχεί σε μηνιαίο κόστος 3,33€ τον μήνα, όπως αναφέρουν τα στελέχη του σταθμού.

Μετά τους 6 μήνες, η συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99€ με χρέωση ανά μήνα.

Με την εγγραφή στον ΑΝΤ1+, ο τηλεθεατής έχει πρόσβαση στα εξής:

✓ Θεματικό κανάλι FIFA World Cup™
✓ 64 αγώνες live & on demand
✓ 32 αποκλειστικούς αγώνες
✓ 300+ώρες ειδικά διαμορφωμένου ποδοσφαιρικού περιεχομένου
✓ Αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές ΑΝΤ1+ Originals
✓ Εκατοντάδες σειρές & ταινίες
✓ Όλο το πρόγραμμα & την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1
✓ 6 streaming κανάλια