Έλυσε την σιωπή του για τον αποκλεισμό του ο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος με γραπτό μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Ισπανίας

Ο Σέρχιο Ράμος, έπειτα από απόφαση του Λουίς Ενρίκε δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ, αφού αποκλείστηκε από την τελική αποστολή της Εθνικής Ισπανίας που θα ταξιδέψει στο Κατάρ. Ο 36χρονος στόπερ αποφάσισε να εκφράσει την απογοήτευση του για το γεγονός αυτό μέσω ενός γραπτού μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως ο ίδιος υπογράμμισε είναι αρκετά σκληρό να παρακολουθήσει μία τέτοια διοργάνωση από το σπίτι.

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη με τραυματισμούς και την προσαρμογή μου σε μια νέα ομάδα και πόλη. Πίεσα τον εαυτό και την ψυχή μου, επέστρεψα νιώθοντας όπως παλιά, καθοδηγούμενος από στόχους και φιλοδοξίες που ο καθένας θέτει για τον εαυτό του. Ευτυχώς φέτος νιώθω και πάλι καλά, και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο παίζοντας για μια σπουδαία ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν σε μια υπέροχη πόλη όπως το Παρίσι.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο; Προφανώς και ήταν ένα όνειρο που ήθελα να εκπληρώσω. Θα ήταν το πέμπτο μου, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να το παρακολουθήσω από το σπίτι μου. Είναι σκληρό, αλλά ο ήλιος θα ανατείλει ξανά το πρωί. Δε θα άλλαζα τίποτα στον εαυτό μου. Ούτε την νοοτροπία μου, ούτε το πάθος μου. Ούτε την αφοσίωση και την προσήλωση μου. Να σκέφτομαι 24 ώρες την ημέρα το ποδόσφαιρο. Αυτά νιώθω και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας… Πάμε Ισπανία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε δύο Euro (2008,2012) και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, απουσιάζοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά από μεγάλη διοργάνωση.