Προγνωστικά Μουντιάλ: Θα τα καταφέρουν τα φαβορί στον 6ο όμιλο;

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ από τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, που έχει φαβορί, αλλά μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Ο 6ος όμιλος του Μουντιάλ έχει φαβορί δυο ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες αν πιάσουν τα στάνταρ απόδοσής τους, τότε δε θα έχουν πρόβλημα να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε αυτή τη λογική στηρίζουμε κάποια αξιόλογα προγνωστικά Μουντιάλ.

Ο όμιλος και οι αγώνες

6ος όμιλος Νικητής
ομίλου
Πρόκριση
(ναι / όχι)
 Βέλγιο 1.50 1.09 – 6.25
 Κροατία 3.50 1.57 – 2.25
 Μαρόκο 10.00 3.55 – 1.25
 Καναδάς 11.00 2.95 – 1.35
Date & time Αγώνες
23/11  12:00 Μαρόκο – Κροατία
23/11  21:00 Βέλγιο – Καναδάς
27/11  15:00 Βέλγιο – Μαρόκο
27/11  18:00 Κροατία – Καναδάς
1/12  17:00 Καναδάς – Μαρόκο
1/12  17:00 Κροατία – Βέλγιο

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το Βέλγιο είναι μια ομάδα με εξαιρετική φουρνιά παικτών, που όμως δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποια διοργάνωση. Η αλήθεια είναι πως στη φάση των ομίλων παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο. Εκεί που τα χαλάει είναι στα νοκ άουτ. Θεωρώ λοιπόν πως δε θα έχει πρόβλημα απέναντι σε ομάδες όπως ο Καναδάς και το Μαρόκο.

Η Κροατία από την άλλη είναι ομάδα για δύσκολες αποστολές. Αποδίδει εξαιρετικά στις μεγάλες προκλήσεις και το έχει αποδείξει στις τελευταίες διοργανώσεις. Διαθέτει έμπειρους παίκτες και κάνοντας τα αναμενόμενα μπορεί να βρεθεί στα νοκ άουτ.

Καναδάς και Μαρόκο φαίνεται πως θα παίξουν τους κομπάρσους του ομίλου. Φυσικά και σε μια τέτοια διοργάνωση πάντα υπάρχουν εκπλήξεις, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τους ευνοεί και το πρόγραμμα. Αμφότερες αντιμετωπίζουν τους δύο μεγάλους στις πρώτες αγωνιστικές, όταν τίποτα δε θα έχει ξεκαθαρίσει και θα μονομαχήσουν μεταξύ τους στο τρίτο ματς, όταν πολλά μπορεί να έχουν κριθεί.

Προγνωστικά Μουντιάλ 

Ξεκινώντας από το πιο πιθανό σενάριο, πιστεύω πως Βέλγιο και Κροατία θα βρεθούν στην επόμενη φάση και αυτό προσφέρεται σε απόδοση 1.85. Συνεχίζω με τα γκολ του Καναδά στον όμιλο. Αφενός πρόκειται για μια ομάδα χωρίς εξαιρετική ποιότητα μεσοεπιθετικά. Αφετέρου ξέρει πως πρέπει να κοιτάξει την άμυνά της σε πρώτο βαθμό αν θέλει να κάνει κάποια έκπληξη. Δύσκολα την βλέπω να σκοράρει απέναντι στους Κροάτες ας πούμε. Το under 2,5 γκολ στον όμιλο αξίζει σε αποδόσεις διπλασιασμού. Τέλος, θα εστιάσω στους Κροάτες. Το όριο στους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν είναι στο 4,5. Δε θα μου κάνει εντύπωση να κερδίσουν Μαρόκο και Καναδά, όπως δε θα μου κάνει εντύπωση αν πάρουν και το βαθμό της ισοπαλίας από το Βέλγιο. Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι μπορεί και να επιλέγουν αντίπαλο στο τελευταίο ματς. Over λοιπόν…

Μακροχρόνιο 6ου ομίλου: Πρόκριση Βέλγιο – Κροατία 1.85

Μακροχρόνιο 6ου ομίλου: Καναδάς under 2,5 γκολ 2.00

Μακροχρόνιο 6ου ομίλου: Κροατία over 4,5 βαθμοί 1.90