Η αποστολή της Σαουδικής Αραβίας για το Μουντιάλ

Μουντιάλ Κατάρ

Ο προπονητής της Σαουδικής Αραβίας Ερβέ Ρενάρ οριστικοποίησε την ομάδα του για το επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο μέσος της Αλ Χιλάλ, Σαλμάν Αλ Φαράτζ, συμπεριλήφθηκε στην ομάδα του Ερβέ Ρενάρ στη Σαουδική Αραβία για το Μουντιάλ στο Κατάρ, παρά τον τραυματισμό του στον ώμο σε φιλικό την Κυριακή.

Ο αρχηγός της Σαουδικής Αραβίας Αλ Φαράτζ αποβλήθηκε στο ημίχρονο κατά τη διάρκεια της νίκης της Σαουδικής Αραβίας με 1-0 επί της Ισλανδίας, αλλά θα είναι σε φόρμα για το τουρνουά, δήλωσε ο Ρενάρ.

«Για τον Σαλμάν, φοβηθήκαμε, νομίζω όπως όλοι οι Σαουδάραβες οπαδοί, όταν έπεσε κάτω και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Έχει κάτι στον ώμο, υπάρχει πόνος αλλά θα είναι ΟΚ σε λίγες μέρες», ανέφερε ο Γάλλος προπονητής σε βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στο Twitter την Τετάρτη.

Ο Ρενάρ κάλεσε δύο τερματοφύλακες – τον Μοχάμεντ Αλ-Ογουάις και τον Ναουάφ Αλ-Ακίντι – οι οποίοι δεν είναι οι πρώτες επιλογές για την Αλ Χιλάλ και την Αλ Νασρ αντίστοιχα. Ο τρίτος τερματοφύλακας, Μοχάμεντ Αλ Γιαμί, παίζει για τη δεύτερη κατηγορία Αλ Αχλί.

Η Σαουδική Αραβία θα παίξει στο Group C στο Κατάρ μαζί με την Αργεντινή, το Μεξικό και την Πολωνία.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Αναλυτικά η αποστολή της Σαουδικής Αραβίας για το Μουντιάλ του Κατάρ: 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:

Μοχάμεντ Αλ-Ογουαΐς (Αλ Χιλάλ), Μοχάμεντ Αλ-Ρουμπαΐ (Αλ Αχλί), Ναγουάφ Αλ-Ακιντί (Αλ Νασρ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:

Γιασέρ Αλ-Σαχρανί (Αλ-Χιλάλ), Μοχάμεντ Αλ-Μπρεΐκ (Αλ Χιλάλ), Αλί Αλ-Μπουλαϊχί (Αλ Χιλάλ), Σουλτάν Αλ-Γκανάμ (Αλ Νασρ), Σαούντ Αμπντουλχαμίντ (Αλ-Χιλάλ), Αμπντουλελάχ Αλ-Αμρί (Αλ Νασρ), Χασάν Ταμπακτί (Αλ Σαμπάμπ), Αμπντουλάχ Μαντού (Αλ Νασρ)

ΜΕΣΟΙ:

Φαχάντ Αλ-Μουγουαλάντ (Αλ Σαμπάμπ), Σαλμάν Αλ-Φαράζ (Αλ Χιλάλ), Σαλέμ Αλ-Ντοσαρί (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλάχ Οταΐφ (Αλ Χιλάλ), Χατάν Μπαχεμπρί (Αλ Σαμπάμπ), Μοχάμεντ Κανό (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλελάχ Αλ-Μαϊκί (Αλ Χιλάλ), Σαμί Αλ-Νατζέι (Αλ Νασρ), Αλί Αλ-Χασάν (Αλ Νασρ), Νασέρ Αλ-Ντοσαρί (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλραχμάν Αλ-Αμπούντ (Αλ Ιτιχάντ), Ριγιάντ Σαραχιλί (Άμπχα)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:

Φιράς Αλ-Μπουραϊκάν (Αλ Φατέχ), Σαλέχ Αλ-Σεχρί (Αλ Χιλάλ), Χαϊτάμ Ασιρί (Αλ Αχλί)